In urma cu 6 luni am stat cu un italian .Eu aveam un cont si m-a rugat sa il trec pe contul meu pentru a primi niste bani de la fratele lui .Dupa 2 luni a plecat mi-a lasat banii in contul meu mi-a cerut 10000 de euro si mi-a spus ca banii aceia mi lasa mie ca si asa el va muri si nu are ce face cu ei .A plecat in moldova dupa care a pleca in italia .Acum s-a intors si vrea sa imi faca plangere penala ca i-am furat banii .contul era al meu si el era mandatar ... Am eu vre-o vina si as putea ajunge in tribunal intr-un proces.Ce mi se intampla daca imi face plngere penala ?
Nu ,din pacate nu are ce sa va faca.Contul este al dvs. si dispuneti de sumele de bani din el dupa bunul plac.Cred ca nu are rost sa va faceti probleme.:)
Asta mi-a spus si mie multa lume .Eu nu vreau sa il mai vad a venit in timisoara , i-am spus ca nu sunt .Si nici macar nu e de natura penala ,din cate am inteles ar putea sa imi deschida un proces de natura civila .Bineintels eu mi-am cumparat masina si mi-am deschis o afacere .El plecase sa s destrabaleze in moldova cu femei si a plecat tot la o fata in italia .Acum l-a kuat pe fratele lui si au venit in timisoara .Si ma ameninta ca se intalnesc cu procurori si imi deschid dosar .Habar nu am ce sa fac.
La un curs de limba italiana am discutat despre ce scrie presa italiana despre romance. Si undeva, ca o regula generala, romancele plecate in Italia erau prezentate ca specimene care jefuiesc prin inselaciune barbatii italieni. Daca intradevar ati primit 10.000 de euro cadou, cred ca va puteti permite un avocat bun care sa demoleze teoria italianului, si care sa va plateasca si daune morale pentru procesul intentat.B-)
Mai exista un aspect: daca se va ajunge in instanta, care anume va fi instanta? Cea din Romania sau cea din Italia. Daca va fi cea din Italia o sa va ajunga cei 10.000 de uro primiti cadou pentru avocat?
Va urez succes
Deci cei 10000 de euro i-a luat el, nu eu .Mie mi-am ramas alta cantitate de bani .Ideea e ca eu nu am fost in italia .Totul s-a intamplat pe teritoriul romaniei . Cu siguranta ca daca deschide proces o va face in romania .Nu are legatura cu italia nimic din ceea ce s-a intamplat .