Buna ziua. Poate un furnizor-distrigaz sa pretinda penalitati mai mari decat deditul ?SUMA RESTANTA CONSUM 3300LEI -PENALIZARI 400 LEI -TOTAL SUMA INCASATA 3700 LEI- REST PLATA MAJORARI DE INTARZIERE 6500LEI Daca am achitat intre timp debitul nu si penalitatile, procesul-( cerere de emitere somatie de plata) mai poate continua ?Pot cere anulare? Va multumesc
Poate sa fie un motiv sa cer anularea procesului,i neplata timbrului timp de 2 infatisari?Procesul a continuat desi judecatorul a sesizat nu a anulat cererea.Acum ei au platit si continuam. Mai pot cere anulare ?Pot sa cer in recurs?
As dori sa ma lamuriti in legatura cu urmatorarea situatie.
in calitate de debitor (Asociatie de locatari) intr-un proces cu un inportatnt furnizor-creditor pentru emitere somatie de plata, am avut 3 infatisari.La prima s-a prezentat fostul presedinte obtinand amanare iar la urmatoarea schimbadu-se comitetul am fost prezenta in calitate de nou presedinte si am cerut o amanare pentru a putea verifica gestiunea.Am primit amanarea.dar judecatoarea a cerut si plata anumitor taxe judiciare de catre creditor.La ultima infatisare jud. ma intrebat daca am observat neplata acestor taxe intrebandu-ma care este parerea mea despre acest lucru.Neavand cunostinte juridice am lasat la latitudinea ei.
Discutia a fost inchisa nelasandu-ma sa-mi expun apararea pentru care ma prezentasem la bara avand si anumite documente de predat ,si pronuntand ca se va da sentinta.
A doua zi la arhiva am aflat ca suntem programati in C7 de vara.
Intrebare: adica continuarea procesului,adica amanare?
Din discutiile de pe forum am aflat ca neplata taxelor de timbru etc..pot duce la anularea cererii de judecata.
Daca se continua procesul pot cere acest lucru la urmatoarea infatisare?
Daca creditorul va plati aceste taxe pana la urmatoarea infatisare mai pot cere acest lucru?
Putea judecatoarea .sa anuleze aceasta cerere de judecata??
Va mutumesc anticipat.