va multumesc si va rog sa ma luminati iute!
acum am ajuns aks si verificat mai clar. Situatia sta in felul urmator: abonamentul a fost facut in 2000, facturile neachitate au fost din 16.04 2005, 16.0 5. 2005 respectiv 16.06.2005.
la inceput m-a notificat orange( cred, nu mai tin minte)
apoi in 2006 , Star Collectin Agency ma instiinteaza Star Collectin Agency care a primit mandat din partea orange pt recup debite , luna urmat.convocare la conciliere, urmatoarea luna(oct 2006) notificare.
in 2007 intra in joc Eos ksi
Ce trebuie sa fac?
va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs de caream nevoie urgent!
cu stima,
va multumesc mult pentru amablititate si pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns.
sper sa nu am probleme. mi-ar fi de mare ajutor, dk atunci cand aveti putin timp, imi puteti recomanda de ce articole din legislatia in vigoare ma pot folosi in cazul in care cei de la eos ma ataca in instanta sau ma ameninta in vreun fel.
va doresc un weekend placut!
cu stima,
domnule consilier brom, va multumesc pentru raspuns, insa vreau sa va mai intreb un lucru...contractul cu orange a fost incheiat in 2000. Deoarece fiica mea nu era majora , contractul a fost incheiat pe numele meu; nu mai stiu daca atunci se cerea copie dupa contractul de casa.
La un moment dat, in firma in care lucram au fost probleme cu telefoanele ( au fost taiate) eu am pus la dispozitie telefonul meu( o mare prostie am facut) fara sa trec tf pe persoana juridica; factuirile s-au platit pana la un moment dat insa apoi nu s-au mai platit; telefonul s-a taiat, abonamentul s-a suspendat si eu am ramas cu factura aceea neachitata din 2005/2006 nu mai stiu exact ce luna...si de atunci primesc in fiecare an pe numele meu, pe adresa mea, acele avertismente de plata , iar acest an ...acea propunere pentru plata doar a debitului .
Azi e ultima zi de plata cand este valabila acea reducere de 100% a penalitatilor. Casieria Orange e deschisa pana la ora 19.00 . Nu stiu cum sa procedez! Pe langa faptul ca m-am imprumutat de acesti bani, nu stiu ce sa fac!
Va multumesc anticipat si apreciez un raspuns cat mai urgent!
cu stima,
buna ziua, am o problema legata de o factura de orange neachitata din anul 2005. in fiecare an am primit de la un avertisment de plata prin care mi se aducea la cunostinta debitul principal,recalculare penalizari( suma era de fiecare data mai mare, normal), taxa de reziliere(care este zero), si "total" de plata. ultimul avertisment de plata l-am primit anul trecut,2008, iulie-august. acum o luna,mai 2009, am primit o adresa de la ei, care se cheama 'reducere temporara', si prin care eos ma anunta ca fac o oferta care sa conduca la stingerea debitului restant inregistrat in baza contrc de prestari servicii inch cu orange . astefl din suma totala cu care am fost notificata anterior, a fost redusa temporar valoarea totala a penalitatilor. astfel, daca achit pana azi 5 iunie 2009, beneficiez de reducerea 100% a penalitatilor. dupa achitare trebuie sa confirm urgent efectuarea platii la nr tf/fax mentionate de ei.. daca nu doresc rezolvarea in termenul mai sus mentionat, suma datorata se va majora prin recalcularea la zi a penalitatilor si taxei de reziliere. ce ma sfatuiti sa fac?
buna ziua, am o problema legata de o factura de orange neachitata din anul 2005. in fiecare an am primit de la un avertisment de plata prin care mi se aducea la cunostinta debitul principal,recalculare penalizari( suma era de fiecare data mai mare, normal), taxa de reziliere(care este zero), si "total" de plata. ultimul avertisment de plata l-am primit anul trecut,2008, iulie-august. acum o luna,mai 2009, am primit o adresa de la ei, care se cheama 'reducere temporara', si prin care eos ma anunta ca fac o oferta care sa conduca la stingerea debitului restant inregistrat in baza contrc de prestari servicii inch cu orange . astefl din suma totala cu care am fost notificata anterior, a fost redusa temporar valoarea totala a penalitatilor. astfel, daca achit pana azi 5 iunie 2009, beneficiez de reducerea 100% a penalitatilor. dupa achitare trebuie sa confirm urgent efectuarea platii la nr tf/fax mentionate de ei.. daca nu doresc rezolvarea in termenul mai sus mentionat, suma datorata se va majora prin recalcularea la zi a penalitatilor si taxei de reziliere. ce ma sfatuiti sa fac? din pacate de abia azi am descoperit acest forum #-o