in cazul ordonantei de plata, daca trimiti somatia cu confirmare de primire dar destinatarul nu este gasit acasa si nici nu se prezinta la oficiul postal sa o ridice ce se intampla? se respinge ordonanta de plata pt acest motiv?
la intrebarea 29 eu am bifat doar b. acuma am vazut ca am trecut un raspuns gresit pe foaie la care raspunsesem corect, si era si speta. mi-ar fi iesit un pic peste 7. mai bine nu ma uitam.
La intrebarea 29 grila 3 nu vi se pare ca enuntul te putea induce in eroare. la raspunsul c " poate avea ca al doilea termen o infractiune pt care legea prevede numai pedeapsa amenzii", adica, puteam intelege ca al doilea termen putea fi o pedeapsa care prevede doar pedeapsa amezii nu neaparat alternativ cu inchisoarea sau o pedeapsa care excude si inchisoarea. nu stiu daca is coerenta si daca am inteles bine, inca is nauca dupa examenul asta. sint suparata si eu ca sint la limita, cu 6,90.
Salutare tuturor,
Banuiesc ca sinteti toti terminati dupa examenul de azi. Subiectelele la pr penala mi s au parut sinistre de a dreptul. Am facut 6,90 mai mult cu 15 sutimi ca anul trecut. Sint foarte frustrata si dezamagita sa fiu tot timpul la un pas. Sper ca voi v ati descurcat mai bine.
Si eu sint o candidata la postul de magistrat si am optat pt procuror. Am participat si anul trecut si am picat sub linie, facand aceeasi greseala ca majoritatea, in sensul ca mi s-a parut prea usor sa fie adevarat si am cautat capcane pe unde nu erau de fapt.
V-am urmarit tot timpul si am empatizat cu voi, asa ca as vrea sa va doresc la toti multa, multa bafta in 13 noiembrie. sa speram ca va fi o zi cu noroc.
apropo, m-am amuzat f tare de faza cu hartiile pe spate pe care scrie FORUM, imi place de voi ca sinteti spirituali si va pastrati simtul umorului. Sa o tineti tot asa.