avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate Teanc Etelka Andrea

Activitate Teanc Etelka Andrea

Am o situatie identica. Evident, tot in judetul Suceava!
Este vorba despre abuzuri ale celor de la SDN si nu cred ca suntem singurii in aceasta situatie.

Avand in vedere cuantumul amenzilor aplicate, care pot falimenta usor orice societate mica, cred ca ar trebui sa ne coalizam impotriva acestor abuzuri.

Te rog sa verifici daca s-a indicat incadrarea juridica a faptei (din proprie experienta nu s-a indicat), se indica doar textul sanctionator.
PV s-a incheiat in lipsa, fara prezenta unui martor pentru ca fie: toti cei de fata erau agenti constatatori, fie cei de fata refuzau calitatea de martor. Aceste ipoteze sunt foarte convenabile pentru agentii constatatori, ca sa nu mentionam faptul ca sunt alese chiar de catre acestia.
Te rog sa mai verifici si daca este mentionat termenul de execrcitare al caii de atac si organul la care se depune plangerea. (tot din experienta mea, nu se mentioneaza aceste aspecte).
In ceea ce priveste posibilitatea determinarii greutatii din documente, aceasta exista si este prezentata in OMTI nr.356/2010 dar mai caercetez in continuare acest aspect. Cred ca se face abuziv verificarea greutatii autocamionelor in locuri unde aliniamentul drumului nu permite cantarirea acestora.

Sa nici nu mai mentionez ca in cazul meu, s-a facut comunicarea PVCC prin afisare fictiva si m-am trezit direct cu somatie de la Adm. financiara.