avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate claudiatoader26

Activitate claudiatoader26

Va multumesc frumos.
Ar trebui sa-mi fac griji ca se intarzie cu eliberarea certificatului medico-legal?
Sunt mama unui baiat de 16 ani ce a fost agresat de unul dintre colegii de clasa.Imediat dupa incident am ajuns la URGENTA deoarece nu stiam cum sa-i alin durerea ochiului drept.Dupa primele investigatii mi s-a recomandat un CT(tomograf)si internare fara comentarii-deoarece era suspect de edem cerebral avand in vedere faptul ca avea stari de voma.Specific faptul ca a fost doar o singura lovitura si aceea in ochi.A avut 5 zile de spitalizare,cu tratament,rezultatul de la CT fiind :FRACTURA ORBITA DREAPTA!Simteam ca innebunesc!!!!Vederea este buna,a avut mare noroc,timp in care colegul lui a stiut sa se disculpe in fata tuturor.Asa cum e si vorba din popor"mortu-i vinovat".Fiul meu mi-povestit adevarul,a recunoscut ca el a ridicat primul mana asupra colegului deoarece a fost PROVOCAT;a trebuit sa suporte injuraturi si gesturi urate.Nimeni nu este obligat sa suporte.Colegul nu are nici cea mai mica urma de agresiune,dar copilul meu a avut norocul de a putea vedea in continuare.Sper sa nu intervina nimic in timp si de-a lungul anilor.Am inceput sa-i fac certificat medico-legal,si chiar daca nu m-am confruntat inca cu asemenea probleme,mi se pare ca dureaza f.mult.Am luat legatura cu mama colegului si i-am spus ca nu am pretentii la nimic in plus decat sa plateasca cheltuielile de spitalizare ce astept sa primesc prin posta zilele ce urmeaza ,si se ridica la 15-16 milioane.Stiu,sunt constienta ca si eu sunt mama si as putea fi in locul mamei colegului,nu pot fi rea ,dura.In fine,am ajuns la subiectul ce ma framanta.Cineva mi-a spus ca ar putea gasi un avocat care sa interpreteze diagnoticul,ca a fost legitima aparare,etc.diferite motive in favoarea colegului,ceea ce s-ar ajunge clar la tribunal.Intrebarea mea este:cat de bun sau cat de orb poate fi un avocat in fata unui asa diagnostic si poze ce le-am facut chiar eu in spital?Oare ce ma asteapta?Poate nu va fi asa,dar eu trebuie sa fiu pregatita psihic pt.orice