la observatii am scris asa " eu tin minte ca am aruncat tigara in cosul de gunoi si nu exista martori in momentul completarii procesului verbal. Procesul verbal a fost intocmit in urma presupunerii faptei de catre Agentul X. "
Buna Ziua! Astazi de dimineata am luat amenda pt ca am fumat in statia de tramvai si politistului i s-a parut ca am
aruncat mucul de la tigara pe jos. Mi-a scris proces verbal, dar ar putea exista in el unele nereguli. M-am hotarat
sa depun contestatie, si as vrea sa stiu care dintre obiectiile mele ma pot ajuta si care nu...
1-in procesul verbal scrie ca amenda este intre 500 si 1000 ron, agentul mi-a dat 600 ron, si jumatate din minimul
amenzii platibil in 48 ore este de 250 ron. ( jumatate din amenda sau din 500 ron)
2-exista greseli de scriere in procesul verbal (tigarea in loc de tigara)
3-i s-a terminat pasta la pix agentului care scria procesul verbal si o parte din constatare este scrisa ingrosat
(pana a schimbat pasta - m-a plimbat pana la masina sa o schimbe)
4-a scris ca am aruncat deseul inainte de a ma urca in tram(n)vai, ori eu nu m-am urcat in tramvai deoarece mi-a
cerut documentele inainte sa urc, si nu puteam sa ii las buletinul...
5-nu exista martori
6-verbal m-a amenintat ca o sa gaseasca ulterior martori
7-cand vroiam sa ii dictez obiectiile a inceput sa tranteasca dosarele care le avea la el... intimidandu-ma
8-a completat (ajustat) procesul verbal dupa ce am semnat eu pe el - a scris in litere valoarea amenzii
9-m-a amenintat ca daca as depune contestatie ar trebui sa platesc si cheltuielile de judecata pt ca el vede primul
plangerea (contestatia) mea
10-politistul se credea un mic dumnezeu...
Si mai am o intrebare : as putea sa cer in instanta inregistrarea video in care el trantea documentele cand eram langa masina politiei ? (politistul mi-a spus ca exista inregistrari audio si video)
In speranta ca ma veti ajuta, va multumesc de pe acum.