Incep cu ultima parte a mesajului dvs. Da, puteti cere inregistrarile in instanta ...Cat priveste restul greselilor pe care le invocati...tigare sau tigara...nu stiu daca se face o analiza gramaticala a textului procesului verbal. In plus, sunt acceptate ambele variante din cate stiu. Chestia cu pasta de pix ar putea fi luata in considerare , depinde doar de instanta ,desi asemenea incidente sunt inevitabile...cuantumul amenzii aplicate, atata timp cat amenda este intre 500 si 1000 Ron , 600 este o cifra care se incadreaza inre aceste l imite, deci nu este nimic nelalocul lui.Faptul ca a scris ca inainte de a va urca in tramvai ,a vrut sa sublinieze faptul ca ati aruncat chistocul anterior momentului urcarii in tramvai, in timp ce asteptati sosirea mijlocului de transport, iarasi, nu vad unde este greseala , faptul ca nu v-ati mai urcat , nu are relevanta. Daca nu existau martori la acel moment , nu exista deci nici martori prin care sa va puteti sustine acuzatia de amenintare. Ca a adaugat valoarea amenzii , trebuia sa o faca , insa presupun ca v-a anuntat i n prealabil verbal despre cuantumul amenzii, astfel incat , daca a trecut aceeasi suma despre care va instiintase, ese ok.
Si ca o concluzie, faptul ca politistii se cred mici d-zei...aceasta este un lucru de notorietate. Va deoresc sa reusiti sa contestati aceasta amenda, insa va sfatuiesc sa nu va p uneti mari sperante..ati semnat, lucru ce poate fi prezumat ca o ;)recunoastere a faptei dvs...;)
Pai daca ati scris,,eu tin minte ca..." , acest lucru lasa loc si de interpretari , in sensul ca exista sansa si sa nu se fi intamplat asa ,ci conform cu ceea ce pretinde agentul ca a constatat. Dar daca este doar o presupunere a agentului X , atunci de ce ati semnat? ? dart indiferent cum a fost , ideea este ca daca puteti contesta ,este ok, scapati de amenda......succes inca odata. :)