Multumesc pentru raspunsuri si astept si alte pareri. De unde as putea afla ordinea stingerii datoriilor catre asociatie (o baza legala, un manual al administratorului), pentru ca logic, daca nu as fi platit pe iunie si iulie, cand am platit cheltuielile pe august, trebuia sa-mi taie chitanta pe lunile restante, nu?
buna ziua, am o situatie bizaro-hilara, care nu cred ca s-a mai intalnit la cineva: administratorul nostru de bloc a decedat in luna aprilie, iar fiica dansului s-a ocupat de predarea actelor impreuna cu noul presedinte ales. Au verificat anul 2008 si au constatat ca 4 apartamente printre care si al meu nu au chitante la cotor pe diverse luni din 2008, eu de exemplu iunie, iulie si octombrie in valoare totala de vreo 600 lei. Banii i-am dat administratorului, dar chitante, nema fiindca el afisa cheltuielile prin 20 ale lunii si incasa prin 22-24 , iar eu plateam pana la sfarsitul lunii, iar chitanta de regula nu mi-o facea pe loc ci o punea in cutia mea postala. Fiind convins ca e de buna credinta nu am urmarit niciodata daca mi-a dat sau nu chitanta. Mentionez ca toate celelalte luni apar ca si platite, iar pe mai 2007 am chiar 2 chitante cu exact aceeasi suma(sa fi fost atat de tampit sa platesc de 2 ori?). Asociatia (si mai ales cenzorul) sustine sus si tare ca le-am mancat fondul de rulment si trebuie sa platesc , ba chiar si penalitati. In listele lunare de cheltuieli nu am fost afisat niciodata ca restantier. spuneti-mi , va rog , daca nu as fi platit, nu era normal in septembrie cand am platit cheltuielile pe august sa-mi fi incasat lunile restante? Presedintele de bloc si cenzorul nu aveau obligatia sa verifice situatia incasarilor, a restantierilor, a soldului de casa daca nu lunar, macar la sfarsitul anului?