Andreea Lisievici a scris:
Exista solutii care sa impace pe toata lumea, dar evident costa. Nu e vreo reclama, dar ca exemplu: [ link extern ] /
Nu l-am folosit, dar pare foarte interesant si o solutie integrata pentru toate aspectele administrarii interne a asociatiei de proprietari. In plus, datorita faptului ca logarea se face cu username si parola, dispare si problema publicitatii.
Eu cred ca problema este mult mai bine tratata pe acest site. Asociatiile, prin administrator/casier/contabil, tin toata gestiunea pe acest site, iar proprietarii au propriile conturi de vizualizare a datelor, toate gestionate de administratorul site-ului.
Dar doresc sa ridic alta problema/conflict, cu aceste aspecte:
1.- in toata Romania sunt milioane de proprietari/chiriasi care nu stiu ce platesc la asociatie (si platesc miliarde de euro anual).
2.- asociatiile nu trebuie sa depuna nici o situatie la nici un organism, decat o situatie de activ / pasiv, odata la 6 luni, la primarii (si multi nu depun nici aceasta raportare, primariile neputand sa raspunda nici la toate sesizarile, dar sa mai si verifice)
3.- marea majoritate a cenzorilor nu verifica nimic din evidenta financiar-contabila a asociatiei.
Iata de ce exista conflictul dintre milioane de nemultumiti si administratorii acuzati ca ar fi corupti.