avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Activitate Pavel Coroama

Activitate Pavel Coroama

Am virsta de 64 ani, am 4 ani si 7 luni lucrati in fabrica si 5 ani lucrati in CAP, sunt mama a 12 copii, as putea beneficia de pensie sau ce ar mai trebui sa fac. Va rog mult sa ma ajutati in acest sens. Va multumesc anticipat !
Sunt societate comerciala in Romania, pot sa primesc niste materiale de la o firma din Israel pe baza de contract de depozit (fara a se intocmi factura si plati TVA) . Va rog urgent daca se poate, Va multumesc din inima !
VA MULTUMESC
Am efectuat un export in Israel, se declara in declaratia 390 , cum se inregistreaza tva-ul. Va multumesc !
Răspuns la discuția Bon fiscal
Va multumesc !
Discuție Bon fiscal
Sunt distribuitor de incaltaminte si vand la magazine prin tara, uneori incasez facturile emise cu chitanta iar de cele mai multe ori cu bilet la ordin sau cec, pentru facturile care le incasez cu chitanta (pana in 5000 lei) trebuie sa emit bon fiscal sau este valabila chitanta ? Va multumesc anticipat !
Deţin o societate comercială şi aş avea posibilitatea sa fiu sponsorizat de o firma din America cu 100.000 dolari pentru a investi in utilaje si aparatura. Bani care nu trebuie să-i mai dau înapoi. Este posibil acest lucru si daca da in ce mod ? Trebuie sa platesc ceva la statul român pentru aceşti bani ? Vă mulţumesc !
Discuție Pensionare
Am varsta de 60 de ani si am o vechime de 37 ani si 2 luni cand pot sa ma pensionez ? Va multumesc
Discuție Angajat
Cum se poate verifica daca cineva este angajat sau nu ?