Buna ziua.
Acum 2 ani și jumătate am lovit o fata de 16 ani pe trecerea de pietoni. Rezultatul expertizelor a fost:
- ea traversa alergand printr-un loc neregulamentar deoarece era rosu pentru pietoni, iar eu am depasit cu 30km/h limita legala pe acel segment de drum unde se circula cu 30km/h maxim. Aveam 60km/h in mom impactului.
Cercetarile s-au incheiat si banuiesc ca dosarul a fost trimis de la Udriste, mai departe prin vara 2008. Au trecut 2 ani jumatate de cand am facut accidentul si nu stiu ce sa fac, nu-mi vine nimic prin posta, nu mai incepe procesul!!!!
Am avut avocat dar nu a facut nimic, mai ok a fost politistul care s-a ocupat de dosar Intrebari:
1. Este adevarat ca perioada aceasta in care nu am condus va inlocui cea de 1 an in care mi se va interzice dreptul de a conduce, astfel ca voi putea conduce imediat dupa terminarea procesului?
2. Ma astept la o pedeapsa intre 6-12 luni cu suspendare si platirea spitalizarii (93 zile, creier, plevis, si hemoragii interne, fata si-a revenit dar nu stiu daca complet). Procurorul de la politie mi-a spus ca nu se face inchisoare.
3. Ei cereau 800.000 Euro, se va ajunge la o suma rezonabila de catre judecator? si cum va trebui platita aceasta in caz ca eu am 8 milioane salariu pe cartea de munca?
4. Unde ma pot interesa de dosar? unde poate fi el acum, de 1 an de zile? Sa fie vreo manarie de-a lor? Este o familie de medici, din aceasta cauza a si supravietuit.
Va multumesc mult de tot si apreciez raspunsul dumneavoastra. Sunt constient ca trebuie sa imi gasesc un avocat specializat si sa trec peste aceasta problema.