avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate gabitzul

Activitate gabitzul

Răspuns la discuția Drum de servitute
Am inteles ca trebuie sa fac o cerere la banca pentru a putea efectua lucrarile necesare pentru utilitati iar daca raspunsul este negativ sa ii actionez in instanta.
Normal ar trebui sa fie de acord , dat fiind faptul ca suntem inca 3 propietari care avem acelasi drum de servitute si nici o alta cale de acces ?
Va salut
Am achizitionat 12 ani in urma un teren de 300 mp . Terenul cumparat facea parte dintr-un teren mai mare (format din 4 parcele de cate 300mp fiecare) , parcelea mea fiind a doua.Prin hotarare judecatoreasca sa format un drum de servitute de 3 mp. Am inceput sa construiesc si vecinul din fata dupa ce am inceput construirea mi-a atras atentia ca terenul achizitionat de dansul este luat prin credit ipotecar si nu pot sa-mi introduc in casa cu utilitatile necesare(apa ,gaze , curent electric)dat fiind faptul ca asta este stipulat de banca pentru ca-i scade valoarea terenului.Dansul nu are nevoie de drumul de servitute pentru ca este la strada si mia zis ca-l vande cu o suma mare de bani.Deci noi cei 3 (urmatoarele loturi de teren)propitari numai avem posibilitatea sa ne utilam locuintele cu utilitati ?
Multumesc anticipat pentru raspuns