avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_grad

Activitate ioana_grad

in legea 241/2005 art 10 alin 2 este mentionat un interval de 5 ani? acesta ce reprezinta?

Multumesc pt raspuns
Am "auzit" ca in cazul sanctiunii administrative pentru evaziune fiscala termenul de reabilitare ar fi de 5 ani (fiind vorba numai de evaziune fiscala. Pana la urma e 3 sau 5? Dar aceasta sanctiune afecteaza angajarea intr-un post de conducere?
Ordonanta data de procuratura este asadar din 21.07.2006, deci din 21.07.2009, cazierul meu judiciar va fi curat? Ce trebuie sa fac in acest sens

Va multumesc f mult pentru raspunsuri!!!
Si acest lucru se intampla cu toate ca nu a fost pe rol nici un proces penal?
In cazier apare si scoaterea de sub urmarire penala. Deci care e diferenta atunci intre amenda penala si aceasta sanctiune?
Buna ziua
vin si eu cu o ff mare rugaminte si in speranta ca ma va ajuta cineva cat mai urgent.
Am scos un cazier judiciar in data de 02.12.2008, care era curat, fara nici o inscriere. In 18.05.2009 am scos un alt cazier unde apare o sanctiune administrativa pentru evaziune fiscala cu amenda de 500 lei, fapta care a avut loc in 21.07.2006.
Cum se poate sa existe aceasta diferenta intre cele 2 caziere, cu toate ca nu au trecut nici macar 6 luni intre ceel 2 solicitari?
Reabilitarea de drept are loc dupa 3 ani in cazul meu?

Multumesc