Buna tuturor! Am si eu o intrebare referitor la executarea silita. E pt prima oara cand intru aici si sper sa ma ajute cineva cu sfaturi si stiu ca asa a fi si va multumesc anticipat. Detin un SRL din Constanta, iar de 2 saptamani scriu e-mailuri cu o firma din Galati, care de la bun inceput mi-a atras un pic atentia, anume ciudat. Mi-au dat o comanda de produse a caror valoare ajunge la vreo 5 zerouri, pana aici sa zicem k ok. Nu mi-au spus de unde mi-au luat adresa de mail, nu aveau semnatura la mail, plus greseli gramaticale.. Ma rog asta se mai intampla. Am hotarat sa ma duc la ei sa ii cunosc personal, i.am anuntat cu o zi inainte ca ma duc, mi-au zis ca ma asteapta, si cand am ajuns acolo, dupa ce ca abia i.am gasit, sa imi zica persoana cu care discutam prin mail, ca e plecata din localitate cu directorul pt incheierea unui contract. Mi se pare putin ciudat ca nu m.au anuntat, ca ma facut 200 km pana acolo degeaba... SI am stat de vorba cu un angajat, plus ca nu am vazut vreo firma cu numele lor pe acolo sau ceva de gen, vreun depozit. Acasa i.am verificvat peste tot si am gasit ca au datorii la bugetul de stat de cateva mii de lei si au intrat la executarea silita. Culmea e ca marfa mi'o garantau cu file cec. In cazul asta cred ca voi renunta la ei. Se poate sa ia marfa si apoi sa nu aibe acoperire in cont, chiar daca am fila cec, nu fac nimic cu ea...Prefer sa nu ma bag in asa ceva.