avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria_saulea

Activitate anamaria_saulea

Tocmai asta incerc sa înțeleg.
Daca există o hotărâre definitivă și între timp moștenitorii găsesc potențiale acte doveditoare, poate fi hotărârea definitivă anulată în vreun fel?
De asemenea, in posibilitatea acceptării cererii de retrocedare, ca proprietar al unui apartament într-un imobil retrocedat plătesc ceva sau statul e responsabil?

Alte info: proprietarul X a cumpărat apartamentul de la stat în 1987, in 2015 Y l- mostenit.
In 2021 au apărut potențialii moștenitori ai proprietarului vechi (de când a fost confiscată casa de comuniști)

Va multumesc

gi-jane2 a scris:

De ce, intre timp pot dovedi ca sunt mostenitori?

Bună seara,

Vrem să cumpărăm un apartament într-un imobil care se afla sub incidenta legii 10/2001. Potențialii moștenitori au depus cerere de retrocedare, dar instanta a hotărât că nu au putut dovedi calitatea de moștenitori cu acte, conform legii române. In urma apelului, decizia a rămas neschimbată.
Se poate redeschide un nou proces chiar daca există o hotărâre definitivă?
Răspuns la discuția amenda ratb
asta o sa fac pana la urma...
dar nu mi se pare o situatie tocmai normala
era inchisssss :((
va multumesc mult
o seara frumoasa
Discuție amenda ratb
buna seara....azi, duminica, la ora 9 de dimineata , am luat amenda pe ratb. de obicei imi faceam abonament, dar acum nu mai circul cu autobuzul prea mult, iar cand o fac , imi iau bilet.
m-am urcat de la universitate in 601 si nu am luat bilet pentru ca toneta este inchisa duminica. le-am explicat controlorilor ca nu am avut de unde sa iau bilet, dar nu am reusit sa ii fac sa inteleaga
ce e de facut in cazul asta? se poate sa depun o contestatie? daca da , unde? sincer nu mi se pare normal sa fiu amendata pentru ca era inchis.
va multumesc, o seara frumoasa
buna seara, sunt si eu intr-o situatie asemanatoare celor de mai sus. fratele meu a avut o factura restanta in valoare de 6 milioane de lei . intre timp el a plecat din tara si factura a ajuns in urma penalizarilor la 150 milioane de lei. in cursul zilei de azi, 17.06.2009, parintii mei au primit o scrisoare pein care ii instiintau ca ii vor executa silit, daca in urmatoarele 7 zile nu platesc suma te 150 de milioane de lei. mentionez ca titularul contractului este fratele meu, iar proprietarul apartamentului este tatal meu.
imi cer scuze daca intrebarile mele au fost repetate mai sus..
va multumesc mult