avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Activitate cantoclasic

Activitate cantoclasic

lumi71 a scris:

Daca nu doriti plata forfetarului aveti o singura solutie: suspendarea activitatii cu data de 1 mai. Chiar daca mergeti acum in iunie, datati Hotararea AGA cu data de 1 mai. Eu am reusit sa obtin la RC o suspendare antedatata. Succes:)
as dori sa stiu cum ati reusit sa faceti suspendarea antedatata. eu sunt din bucuresti, am incercat azi si nu mi-au permis, mi-au cerut decizie cu data de azi. multumesc
lumi71 a scris:

Daca nu doriti plata forfetarului aveti o singura solutie: suspendarea activitatii cu data de 1 mai. Chiar daca mergeti acum in iunie, datati Hotararea AGA cu data de 1 mai. Eu am reusit sa obtin la RC o suspendare antedatata. Succes:)
puteti sa-mi spuneti, va rog , si cum ati procedat, cat a costat? multumesc
lumi71 a scris:

multumesc pentru sfat. pare a fi cea mai buna solutie , in conditiile astea... probabil asta voi face.
buna seara. sunt asociat unic intr-un S.R.L. infiintat anul trecut prin iulie, nu am inceput nici o activitate, nu am taiat nici o chitanta pe firma, nu am facut nici un bilant, de nici un fel, as dori sa aflu daca sunt obligat sa platesc impozit forfetar. sunt student in ultimul an , si nu am avut timp de umplat pt aceasta problema. va multumesc. Florin. :(