am o intrebare ,pe data de 04.07 trebuie sa revin la locul de munca dupa cic,iar patronul m-a intrebat ce am de gand ,deoarece posturile la firma sunt ocupate si ma intrebat daca nu as fi de acord sa fac o cerere prin care sa -mi dau lichidarea pe cale amiabila...,atunci l-am intrebat de somaj si m-ia spus ca de fapt el nu ma poate da in somaj ca are nevoie poate de personal in trei subunitati de munca dar care apartin de alta firma v-as ruga sa-mi spuneti ce pot face in aceasta situatie
Bunaziua ,am lucrat si eu la o firma iar acum momentan pana in data de 04 07 sunt in cic ,dar eu am stat 3 ani deoarece am avut probleme de sanatate cu fetita si a fost incadrata intr-un grad de handicap mediu,acum am fost chemata la sediul firmei unde m-i sa pus in vedere ca nu mai am loc de munca deoarece sunt posturile ocupate si sa le spun ce am de gand sa fac?ca nu ar fi mai bine sa incheiem contractul de munca pe cale amiabila...eu am avut probleme cu patronul deoarece cand am ramas insarcinata,sarcina mea a fost sarcina cu risc si am fost obligata sa stau in con.med.pana am nascut,acesta nu mi-a platit concediul doar daca am ajuns la politia ec. acum nu ma mai vrea in firma iar eu nu stiu ce sa fac va rog sa-mi dati un sfat,mentionez ca tot din cauza firmei am mai pierdut in trecut o sarcina gemelara