Am divortat de sotie si odata cu incheierea divortului aceasta a plecat din casa la o adresa necunoscuta.Am deschis proces pentru stabilirea modalitatii de vizitare si in aceasta actiune am mers fara avocat.Totul a iesit bine,fosta sotie nu s-a prezentat si nici nu stiu unde locuieste impreuna cu fiica mea.Acum am cateva intrebari:
1.Dupa ce a citit putin pe aici nu stiu cum sa mai interpretez minuta.Citez aici ce apare in ea:
"Stabileste modalitatea de vizitare de catre reclamant a minorei XXXX nascuta la data de xxxxx dupa urmatorul program:
-in fiecare al doilea sfarsit de saptamana de sambata orele 17,00 pana duminica orele 17,00,
-cate o saptamana in vacantele de iarna si primavara alternativ;
- 1 luna pe timpul vacantei de vara,cu posibilitatea preluarii minorei de la domiciliul paratei."
Acum nu stiu daca am dreptul sa o iau de la domiciliul paratei in toate cazurile sau doar 1 luna in vacanta de vara.
2.Pentru a putea sa-mi exercit dreprul de am vedea fiica va rog sa-mi spune-ti la cine trebuie sa ma adresez mai intai: Autoritatea Tutelara,Politie,etc?Deoarece nu stiu unde locuieste,parintii ei nu stiu nici ei si prietenele ei nu vor sa spuna (cred ca mai mult de doua nici macar nu stiu).Hotararea devine definitiva zilele acestea si vreau sa stiu unde sa ma adresez in acel moment.