Mi se pare deplasata faza cu angajarea expresa a societatii in a vira ceva, prin adeverinta de salariu... Pai daca e adeverinta de salariu, ce legatura are cu contractul dintre banca si clientul ei? Si chiar daca , sa zicem, banca impune o adeverinta de salarizare adaptata dupa cheful ei, cat de bine sta in picioare, in fata legii, aceasta manevra de co-implicare a unei terte parti (adica societatea) ? Mai ales ca in felul acesta se incearca substituirea parghiilor legale de recuperare a debitului (in speta, judecator/executor judecatoresc/recuperator) prin delegarea muncii de recuperare a debitului societatii angajatoare....
Va multumesc pentru raspunsuri :)
O femeie era in pat cu amantul cand sotul a intrat pe usa apartamentului.
"Repede..-ii spuse ea amantului, treci in coltul camerei." Si repede l-a uns cu ulei de corp si l-a pudrat cu talc.
"Nu te misca, pretindem ca esti o statuie".
" Ce e asta?" intreba sotul mirat cand intra in dormitor.
" Oh, e o statuie“ zise ea “Familia Smith si-a luat una si mi-a placut mult astfel ca am luat si pentru noi".
Sotul nu a mai zis nimic pana seara cand s-au culcat. Peste noapte insa, sotul s-a trezit, s-a dus in bucatarie, apoi s-a intors cu un sandwich si o bere.
"Ia! - l-a imbiat pe cel care statea impietrit in coltul camerei “Mananca! Am stat asa doua zile la familia Smith si nimeni nu mi-a dat nici macar un pahar cu apa!"
Mesterul Manole cocotat pe schele, spoia tavanul manastirii. Ramane fara var in galeata. De lene sa se dea jos de pe schele, urla la unul dintre cei noua mesteri mari, calfe si zidari:
- Mache! Var!
Mache, rezemat de zidul manastirii, fumand, cu sticla de bere langa el, raspunde cu o lene colosala in glas:
- Mache love, not var...
O, doamnelor, ma flatati,
De-al meu avatar va legati,
Insa bietul pisoias
Ce vina are, e dragalas...
Si ca sa stiti eu sunt departe
Si de supletea lui si de etate :D
Si de-ale lui apucaturi...
Simt oare iz de dueluri?
:sorry: