avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate Skydust

Activitate Skydust

ms ms ms si inca ceva credeti ca mai bun era un contract de vanzare cumparare cu clauza decat contractul de intretinere si se mai pote schimba ct d intr intrun contr van cump ms!si ce costuri ar mai fi?
multumesc mult de tot dar se poate face ceva ,cumva ca frati sa nu poata ataca contractul dupa ce mor intretinuti?
ms mult pt raspuns dar as mai avea o nelamurire frati pot ataca acest contract de intretinere atat timp cat traiesc intretinuti si dupa decesul acestora cautand diferite pretexte ?multumesc mult !!!
salut!nici nu stiu cum sa incep si nu stiu daca am postat bine aici:sorry:dar asemenea caz am patit si eu si chiar doresc daca se poate unele lamuriri ,deci:acum doua saptamani am incheiat la notar un contract de intretinere intre mine si parinti mei ,noi suntem cinci frati dar parinti mau ales pe mine sa am grija de ei dar cum va spuneam cand am fost la notar acesta mia facut contract de intretinere in loc de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cum iam zis, eu am crezut in acea zi ca e acelasi lucru cu c.v.c.c dar cand mam documentat mai bine :(( era opus la ce am crezut eu asa ca stau pe ghimpi si nu stiu ce sa fac ............ ma gandeam sa schimb actul dar nu stiu care dintre ele e mai solid si daca se poate schimba........si inca ceva ma interesa dac as ramane cu contractul de intretinere frati mei ar putea ataca in instanta rezilierea contractului in timpul vieti intretinutilor si dupa moartea lor,chiar daca intretinuti nu au nimic de obiectat in privinta intretineri .Si daca schimb contractul cum trebuie sa procedez unde trebuie sa apelez si ce costuri mai implica ca .............acel domn notar e asa de bun incat ma taxat de doua ori intro zi cu taxa de intabulare a imobilului