avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate MagieMulta

Activitate MagieMulta

Discuție Bataie
Buna Ziua un prieten a luat bataie de la niste vagabonzi cu pari de aluminiu intamplator pe strada si a primit in total 35 de zile de ingrijiri medicale (odata 9 si odata 26 pt operatie la deget).Stiu ca este vatamare vorporala de la 6luni - 5 ani dar cei in cauza au sanse sa primeasca ceva?pt ca politia spune ca nu o sa primeasca autorii nici macar cu suspendare ca nu au antecedente si o sa ia maxim o amenda.
Ce pot patii autorii?si ce daune morale se pot cere si de ce suma maxim?si au fost 5 autori,politia a descoperit numai 3 si l-a sfatuit sa mearga in justitie numa impotriva celor 3 cunoscuti sa nu se complice lucrurile ?ce spuneti?
daca 2 persoane sunt condamnate la 6 luni cu suspendare pentru cultivare de cannabis intr`un proces in care nu existau probe concrete ca ei au savarsit fapta, declaratile inculpatilor find ca le`au gasit acolo (aveau la ei 5 bidoane cu apa care au recunoscut ca sunt ale lor) dar atat.
Inculpatii nu au declarat ca ei le`au cultivat, se da sentinta de 6 luni cu suspendare,recomandati apelul sau recursul in speranta ca se poate lua o amenda administrativa sau achitare?va rog sa-mi dati un raspuns