avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate bogdanalina2007

Activitate bogdanalina2007

Răspuns la discuția donatie intre soti
In acest caz este necesar ca sotul si sotia sa declare ca in momentul vanzarii apartamentului nu au copii? Ei ne-au spus ca nu au.
Răspuns la discuția donatie intre soti
Daca sotul printr-o procura speciala declara ca este de acord cu vanzarea apartamentului de catre sotie, mai pot avea noii cumparatori pe viitor vreo problema?
Buna ziua! Am o problema legata de achizitionarea unui apartament care a facut obiectul unei donatii intre soti. Sotul a achizitionat inainte de casatorie acest apartament. Apoi s-a casatorit si a plecat singur in SUA. Pt. a facilita obtinerea vizei de catre sotie a donat apartamentul acesteia printr-un act de donatie.Acum cei doi doresc sa-l vanda. Problema este ca sotie figureaza conform actului de donatie ca proprietar. Din cate cunosc in momentul vanzarii ambii soti trebuie sa-si dea acordul pt vanzare. Si in plus in momentul in care doamna a devenit proprietara , ea era si sotia domnului.De asemenea am aflat ca actul de donatie poate fi oricand revocat. Cum ar trebui sa procedam pt a cumpara acest apartam si a nu avea probleme pe viitor?