avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate mocanu marilena

Activitate mocanu marilena

bna ziua.in asociatia mea de proprietari,am o problema,referitor la dreptul privat al corespondentei mele si dreptul la informatie.desi inca sunt chirias ,consider ca acest ,aspect nu are importanta.am aceleasi drepturi ,pt corespondenta mea ca orice cetatean din asociatie.problema este urmatoarea:suntem un bloc de apartamente si garsoniere.sigur ca se incearca o separare,de catre cei de la apartamente ,care au si o situatie financiara mai buna.eu locuiesc la garsoniere si sunt destul de bine pusa la punct cu legislatia asociatiilor de proprietari,ceea ce imi atrage si multa dusmanie din partea conducerii care se si inrudesc intre ei desi nu au voie sa fie in comitet rudle presedintelui.insa problema mea ,acuta momentan este ,ca s-au pus cutii noi de corespondenta,pt care le dau nota bene si bani.dar cutia e inscriptionata numai cu nr apartamentului.an cerut sa mi se treaca si numele meu si numele firmei mele care este inregistrata la acesta adresa unde imi primesc toata corespondenta.presedintele si vicepresedintele asociatiei ,rude intrei,nu imi dau voie sa imi trec toate datele de orespondenta si de firma pe cutie,motivand,ca aceste cutii trebuie sa fie uniforme,niciuna sa nu difere,nici cu inscriptionarea ei.nu ne da voie sa primim nici pliante publicitar pt informarea cetatenilor.de aceea va rogsa imi raspundeti cf legilor in vigoare,ce prevede legea,cu art,etc si sanctiuni.pt ca vreau sa le fac o sesizare dar nu am termenii legali.nu stiu legi,nr etc.va multumesc .astept raspuns urgent.pt ca cei care imi trimit oferte de afara sau corespondenta multi nu trec apartamentul.desi nu ar avea nici o importanta .vreau sa stiu ce prevede legea.