Buna ziua! Am primit prin posta, azi 7 august 2015, un PV contraventional pentru lipsa rovinieta in data de 19 februarie 2015. Semnatura este in format electronic. Am citit pe net ca este obligatorie semnatura olografa, altfel PV este nul . Va rog sa imi spuneti daca este asa, trebuie sa platesc prima data amenda si apoi sa contest in instanta?Sau contest si nu platesc nimic pana la finalizarea contestatiei? Si daca contest, este indicat sa imi iau avocat pentru aceasta actiune sau mai bine contest personal? Va multumesc!
Va rog sa ma ajutati cu informatii si sfaturi! Ce inseamna pentru mine ca gazda, sa fac cuiva buletin de oras in apartamentul meu? Ce drepturi mai am eu in ce priveste sederea respectivei persoane in casa mea si ce drepturi are respectiva persoana dupa ce ii fac buletin de domiciliu in apartamentul meu? Dar Flotantul cu ce ma implica pe mine ca gazda si ce drepturi are persoana careia i-am oferit dreptul sa-si faca flotantul in locuinta mea? Ideea este ca facand un act de omenie am sanse mari ca dupa aceea sa regret?:">
Va rog sa-mi spune pe ce site pot gasi codul civil. As dori sa-l listez articolul 320, pentru vecinul de deasupra care intelege sa-si scuture toata mizeria la mine in balcon si la miezul noptii sa-si injure nevasta si copilul.Va multumesc!
Doresc sa cumpar o parcela de teren la marginea unei localitati rurale.Proprietarul mi-a cerut sa ma ocup eu de intabularea terenului pe numele sau (el neavand decat titlul de proprietate din aprilie 2007) in schimbul unei suprafete de 200 mp care ar urma dupa aceea sa-mi apartina. In conditiile in care titlul de proprietate este pe o suprafata de 3.5 ha, dispuse in mai multe zone cu acelasi numar topo, doresc sa aflu ce demersuri presupune acest lucru si care ar fi costurile la care as ajunge? Mentionez ca in aceasta zona pretul minim pe mp este de 6 RON. As vrea sa mai stiu daca pot sa intabulez pe proprietar doar o parte din suprafetele aflate pe titlul de proprietate sau sunt nevoita sa intabulez tot ce se afla pe titlul de proprietate. Va multumesc pentru ajutor!