avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate maryyx

Activitate maryyx

Buna ziua,
ma numesc mariana si sunt din Brasov. Am nevoie mare de doua lamuriri, poate puteti sa ma ajutati...:
1. Din ce perioada a sarcinii se poate acorda condediul de risc maternal si in ce conditii?? Mentionez ca eu sunt insarcinata in 14 saptamani si 3 zile.
2. Care sunt contributiile pe care ar trebui sa le plateasca angajatorul in conditiiile in care eu intru in concediu de risc maternal si care este baza lor legala ( care sunt legile dupa care se calculeaza procentele)?

Va multumesc anticipat pentru un raspuns prompt.
Cu stima,
Mariana V.

Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Va multumesc din suflet pentur mesaj. Va doresc o zi cat mai placuta.
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Buna ziua. Am si eu o problema: Firma la care lucrez este in insolventa - pana in septembrie, iar daca pana in aceasta luna nu va aduce un contract ferm, creditorii si judecatorul sindic vor cere falimentul. Eu sunt insarcinata in 2 luni si jumatate, am anuntat la firma acest lucru in scris - cu hartie de la specialist. Mentionez ca darile la bugetul de stat nu s-au platit din ianuarie 2009, dar cei de acolo mi-au spus k apar asigurata pt k sunt declaratiile depose. In cazul in care firma va intra in faliment eu voi mai primi indemnaizatia pentru crestrea copilului, resp 85% din venitul pe ultimul an? Sau cum se va calcula indemnizatia?Va multumesc anticipat pentru raspuns.