Din tot ce am citit la aceasta rubrica am inteles ca salariile presedintelui, administratorului si al celei care face curatenie se plateste la nr. de apartamente si nu nr. de persoane. Daca asa este spuneti-mi va rog unde se specifica acest lucru deoarece administratorul de la noi ne pune la plata ca nr de persoane.
Domnule felix34 restanta este din februarie anul acesta. Contorul nu stiu in baza carui act a fost ridicat deoarece nu am primit lamuriri. Cand am ajuns acasa am vazut ca nu am apa si am mers la vecinul de palier sa intreb iar acesta mi-a spus sa sun administratora deoarece apometrul este la ea.
Domnule adriantot sunt de acord cu dumneavoastra numai ca daca nu platesc telefonul i-mi taie tonul nu i-mi ia telefonul, la fel si la curent, becul i-mi ramane. Fondul de rulment este asa mic deoarece a fost fixat acum 6 ani.
Eu locuiesc cu chirie la ANL, am avut unele probleme financiare si am o restanta de 250 lei la asociatie. Am fost plecat 2 zile iar cand m-am intors am constatat ca apometru de la apa rece (care este pe hol) a fost luat. Am mers la asociatie sa platesc macar datoria de la apa dar administratorul a spus ca trebuie achitata toata suma deoarece din contributia celorlanti locatari a platit lumina pe scara si salariile iar din aceasta cauza a ramas restanta la apa. Tot administratorul a spus ca apometru la ridicat cei de la aquaserv dar l-au lasat la asociatie pana achitam restantele. Este normal sa-l ridice fara a fi prezent.