avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate anita2303

Activitate anita2303

multumesc pentru raspunsuri , ideea era ca nu vreau sa termin acest divort in conditiile lui dar daca exista sanse ca el sa primeasca custodia copilului eu as renunta si as termina asa , de comun acord.
atitudinea mea a fost una buna tocmai ptr ca stau la mama lui si ptr ca speram intr-o impacare .
asa este , daca eu as fi stiut motivul nu as fi plecat din casa
- martor vecin nu cred ca vine cineva dar am prieteni care stau in zona , alta dovada nu am
am inteles ca se poate apela la detectivi particulari si ca aceste probe se pot folosi in instanta , asa este?
multumesc ptr raspunsuri , eu initial nu am luat nici o atitudine in acest sens ptr ca am sperat la o impacare dar atitudinea lui fata de mine de la mutarea mea lasa de dorit
el doreste ca in continuare copilul sa ramana la mama lui si eu sa-mi cumpar casa in viitor si sa cresc copilul impreuna cu soacra , asa ceva eu nu pot sa accept
m-a amenintat ca daca nu fac asa cum spune imi va lua copilul
eu nu vreau sa termin acest divort asa cum isi doreste el , sa mint ca nu avem bunuri partajabile si ca eu sunt de acord cu tot ce spune el ptr ca as minti
ce probe trebuie sa am eu , ca s-a mutat acolo cu o alta femeie ? ca a luat copilul si l-a dus in casa si au stat toti trei ?
martori sunt vecinii lui dar in instanta oamenilor le e frica sa vina ......
ce ma sfatuiti ? sa ma duc la sectie sa depun o plangere iar in urma acesteia sa se faca cercetari ?
multumesc si astept sa ma sfatuiti
buna ziua , am o problema mai delicata
sotul meu din senin mi-a spus ca vrea sa ne separam , ca nu mai stie ce simte ptr mine si ori pleaca el din casa ori plec eu .............casa in care am stat 10 ani este pe numele bunicilor lui
la momentul ala l-am crezut si considerand ca eu nu am nici un drept la casa aceea am plecat eu cu copilul la mama lui , ca e mai bine sa ramana el in casa sa-si revina si sa i se faca dor de noi , am luat-o ca pe o vacanta la mama lui , la curte....dupa o saptamana am descoperit ca el are pe cineva , a schimbat yala la usa si a spus ca vrea sa divorteze .....
mi-a adus toate hainele mele si ale copilului la mama lui
plecarea mea a avut loc pe 10 mai , dupa 2 saptamani sotul meu s-a mutat cu aceasta femeie in casa cu care sta si in prezent
nu am luat nici o atitudine sperand ca este ceva trecator .....
in prezent stau la mama lui , eu nu am casa si nici posibilitate sa plec la parintii mei
el a intentat divort , invocand ca aveam neintelegeri familiale( despre care eu nu stiam )cere desfacerea casatoriei prin acord si custodia copilului la mine si ca nu avem bunuri partajabile
ce ma sfatuiti sa fac astfel incat el sa nu ma poata acuza ca am parasit domiciliu si sa nu-mi ia copilul invocand ca eu nu am casa ? eu am posibilitatea sa fac un credit ipotecar si sa iau o casa dar astept finalizarea divortului .
salariul lui nu este cu mult mai mare ca al meu , in jur de 2000 RON
VA ROG SA-MI DATI CATEVA SFATURI ....