avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate OTILIACOJOCARU

Activitate OTILIACOJOCARU

Ma numesc Cojocaru Otilia,si ma aflu in urmatoarele situatii
1. Din nefericire in urma unei neglijete s-a ajus la o executare silita din slariu la Raiffeisen Bank. Aceasta executare s-a efectuat din anul 2007 luma iunie pana in anul 2009 luna februarie pentru o prima executare adica s-a retinut suma care a solicitato prin prima adresa de poprire. In luna martie 2009 apare o noua poprire cu dobanzile penalizatoare calculate pe perioda de executare.Apar doua intrebari: 1 Daca in contractul de credit nu este prevazut exepres calculul dobanzii penalizatoare, este corect sa calculezi dobanda penalizatoare la suma imprumutata+dobanda penalizatoare calculata? deoarece in OG 9/2000 este interzis asa ceva. 2 Este corect sa calculezi dobanzi penalizatoare pe perioada de executare daca in hotararea de executare nu este prevazut asa ceva?
2. Am luat cu plata in rate de la altex de 2700 lei si am platit pentru un an si jumatate suma de 5800i lei. I-am dat in judecata sa-mi restituie 1500 lei .In perioada de un si jumtate nu am avut nici o zi penalizare pentru neachitare sau intarziere darnu stiu cum sa sustin caci nu am primit nici un contract de care sa ma leg. Poate aveti o solutie sa ma ajutati. Mii de multumiri