avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate Lelle

Activitate Lelle

Buna ziua. O institutie publica nu-si mai poate permite cheltuieli cu reparatii la un autoturism(avand in vedere OUG pentru reducerea cheltuielilor). Ideea ar fi, ca sa valorifice si sa achizitioneze una folosita, in stare buna de functionare. Avand in vedere OUG 34/2009, care sunt posibilitatile de a achizitiona un autorism folosit? In fapt ar fi inlocuit cel existent. Se poate aplica art.3 din HG 966/1998 ? Care este baza legala ?
Discuție Transfer sold
Se desfiinteaza o institutie publica prin HCL, o parte din angajati sunt preluati de catre UAT. Institutia are o balanta de verificare, are soldurila ct din clasa 2,3,5,4 respectiv 1.Pentru preluarea soldurilor din clasa 2,...etc.am folosit ct .481.Cum rezolv cu cele din clasa 1(105,117,121)
Va multumesc.
Răspuns la discuția contabilitate
Va multumesc.
Discuție contabilitate
Buna ziua.Unitatea noastra doreste sa achizitioneze o pompa pentru eliminarea apelor subterane din locuinte in urma inundatiilor.Conform clasificatiei si legislatiei in vigoare care este natura bunului?Daca valoarea permite se poate contabiliza ca obiect de inventar?Va multumesc.
Buna ziua.Participarea stabului unei televiziuni particulare la sedintele consiliului local este posibila ?
Va multumesc.
Avem si noi unele nelamuriri in legatura cu evaluarea personalului contractual,am inteles ca in urma evaluarii va creste salariul de baza a persoanei in cauza; insa ni s-a raspuns ca daca la concursul pentru ocuparea respectivului post am obtinut o nota maxima- deci ni s-a stabilit un salar de baza maxim pe postul respectiv in functia respectiva evaluarea chiar daca s-ar intimpla nu ne-ar folosi la nimic.Lucrez la o institutie publica de cinci ani ,functionarul public are tot felul de sporuri, indemnizatii( de pl.cel dispozitiv de 25%)evaluari ,prima de vacanta,premii etc. personalul contractual .........consider ca putem vorbi despre discriminare ,mai ales ca atat domeniul cat si fisa postului se aseamana,diferenta dintre doua oameni in cazul de fata este actul de angajare