avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare personal contractual 2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare personal contractual 2009

Buna ziua.Am si eu urmatoarea intrebare.Evaluarea perosnalului contractul pentru anul 2008 cand trebuie sa se faca in anul 2009?Majorarea salariului de baza in limitele stabilite prin OUG 10/2008 se poate face numai in baza unei evaluari profesionale sau si in cazul in care angajatorul crede de cuviinta sa majorejeze respectivul salariu.
multumesc
Cel mai recent răspuns: florin77 , utilizator 07:31, 29 Martie 2010
Personalul contractual din sectorul bugetar, salarizat intre limitele corespunzatoare functiei, poate beneficia, pe langa cresterile salariale acordate potrivit prevederilor prezentei ordonante (OUG 10/2008), de o crestere salariala prin evaluarea performantelor profesionale individuale realizate in anul 2008, potrivit reglementarilor in vigoare, cu incadrarea in nivelul alocatiilor bugetare pentru cheltuielile cu salariile aprobate pentru anul 2009.
Evaluarea performantelor profesionale individuale ale personalului contractual si acordarea salariilor de baza corespunzatoare evaluarii se vor realiza in perioada mai-septembrie 2009.
Buna ziua!
Am niste nelamuriri in legatura cu evaluarea personalului contractul din institutiile publice: pentru personalul nou angajat dupa cat timp de la angajare se poate face evaluarea? Care este baza legala?
Promovarea personalului contractual din institutiile publice se face numai pe un post vacant..... Intrebarea mea este la ce perioada de timp de la angajare / ultima promovare, se poate face ?Care este baza legala?
va multumesc!
Este obligatorie evaluarea profesionala si la firmele private, in fiecare an? Va multumesc.
Este foarte necesara aceasta evaluare a angajatilor.
Evaluarea poate fi facuta la un anumit termen conform decizie angajatorului. Sunt societati unde se face evaluare lunar, trimestrial, semestrial sau anual.
Avem si noi unele nelamuriri in legatura cu evaluarea personalului contractual,am inteles ca in urma evaluarii va creste salariul de baza a persoanei in cauza; insa ni s-a raspuns ca daca la concursul pentru ocuparea respectivului post am obtinut o nota maxima- deci ni s-a stabilit un salar de baza maxim pe postul respectiv in functia respectiva evaluarea chiar daca s-ar intimpla nu ne-ar folosi la nimic.Lucrez la o institutie publica de cinci ani ,functionarul public are tot felul de sporuri, indemnizatii( de pl.cel dispozitiv de 25%)evaluari ,prima de vacanta,premii etc. personalul contractual .........consider ca putem vorbi despre discriminare ,mai ales ca atat domeniul cat si fisa postului se aseamana,diferenta dintre doua oameni in cazul de fata este actul de angajare

Alte discuții în legătură

Evaluarea personalului alexix alexix buna ziua, am o intrebare lucrez intr-o institutie sanitara si as vrea sa stiu avand in vedere conditiile de austeritate, mai este necesar sa se faca ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza pt personal contractual Cristinabv Cristinabv Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare din domeniul salarizarii bugetare: Salariul de baza al personalului contractual intr-o unitate bugetara se ... (vezi toată discuția)
Diferente salarizare iuliana_rosca iuliana_rosca Buna ziua. Va rog sa/mi spuneti daca in aceeasi institutie bugetara pe acelasi grad de salarizare, la aceiasi functie pot exista diferente la salariile ... (vezi toată discuția)