avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate me_sleepin

Activitate me_sleepin

Răspuns la discuția Plata amenda
La Posta nu mai merge platit in alt judet decat cel de domiciliu.
La CEC trebuie sa ai un cont la ei sau sa iti faci un cont ca sa platesti in alt judet decat cel de domiciliu.
Am platit astazi la Directia Taxe si Impozite Bucuresti, Sector 4.
Fac o copie si o trimit la Valcea la politie.
Pastrez si chitanta pentru atunci cand mi-or zice cei din Prahova ca am de plata amenda, sa le demonstrez ca e platita.
In cazul in care mai are cineva problema asta sa stie.
Discuție Plata amenda
Buna ziua,

Am o intrebare va rog. Am primit o amenda rutiera in judetul Valcea.
Domiciliul il am in judetul Prahova.
Pot plati amenda in Bucuresti?
Se poate plati la CEC sau si in alte parti? Stiu ca se putea si la Posta dar parca acum nu mai merge platit la Posta?

Daca puteti sa imi raspundeti va rog frumos.
Multumesc.
Buna ziua,
Am urmatoarea dilema:
Am fost chemat la un "interviu" pentru un job si s-a dovedit a fi o propunere pentru a deveni actionar al unei firme care nu are asa mult succes in momentul de fata - cu criza economica.
Firma respectiva se ocupa de marketing, iar eu sunt programator - treaba mea ar fi sa le dezvolt aplicatiile pentru sondaje de opinie online si nu numai.
Momentan firma nu are angajati din ce am aflat.
Devenind actionar unei firme deja existente inseamna ca imi asum responsabilitatea pentru datoriile din trecut ale firmei respective? Pot pune clauze intr-un contract care sa elimine acest lucru, sa nu ma afecteze trecutul firmei respective?
Exista clauze pentru ca celalat actionar - managerul firmei care mi-a propus asta sa nu poata folosi programele dezvoltate de mine, sa le vanda sau inchirieze doar cu acordul meu scris si doar cat timp eu sunt actionar?
Ce alte implicatii exista? Atata timp cat sunt semnate hartii, pot totusi sa dezvolt aplicatia si sa raman fara nimic, iar respectivul, posibil asociat sa foloseasca ce am dezvoltat eu ?
Momentan oricum nu o sa primesc nici un ban nu o sa existe contract de munca presupun din moment ce nu primesc un salariu, doar cand si daca aceasta companie va avea profit. Cu acest lucru ma impac, pentru ca nu ar fi unica sursa de venit.

Daca puteti va rog frumos sa imi raspundeti sa aflu mai multe despre aceasta.