buna dimineata
eu am avut alocatie dar am fost plecata din tara si acum nu mi-a dat alocatia numai pe luna in curs de cand am refacut actele adica din noiembrie in 16 am refacut actele si mi-a intrat doar pe o luna bani cred ca numai pe decembrie , daca am dreptul sa iau pe ultimi 3 ani de ce nu imi da si acei bani ?
multumesc
buna ziua D-nu Alex Muntean , puteti sa imi spuneti si cam in cat timp de la terminarea dosarului se face plata alocatiei ?
Mi sa mai spus ca numai de cand bag actele mi se va da alocatia cu cine as putea lua legatura pentru a lua retro activ pe cei 3 ani ? Va multumesc .
Daca va rog puteti sa imi ziceti in legatura cu alocatia de stat pentru minori
Daca nu am ridicat-o de 12 ani si nu mai figurez in baza de date cu alocatie , Ce sanse am sa o primesc retroactiv sant bani copilului si e dreptul copilului sa il ia nu al nostru al parintilor . Acuma fica mea vrea sa isi foloseasca singura bani care erau ai ei si nu poate din cauza celor care au bani si nu ii intereseaza de alti .
Buna ......:-/
Vreau sa pun o intrebare !
Daca nu am ridicat alocatia de stat al ficei mele de 12 ani se poate sa o primesc retroactiv ?
Si unde ar trebui sa ma adresez pentru asemenea situatie ?
:-/
D-nu av dudu_alexf am asteptat sa imi dea inapoi bani 5 luni dar ma tot amana ca saptamana viitoare si iarasi cand o sun ca saptamana viitoare imi da bani si tot asa . Si am vb cu un avocat si dansul ma indrumat catre aca ceva , catre plangerea penala .
Doamna care s-a dat avocata a pretins ca imi deschide un proces si mi-a luat 4000 euro dar procesul nu a fost deschis si nici nu e avocata macar .
Va multumesc Domnule Muntean pt raspuns