Firma nu plateste nici o factura, impozit, etc.
Contractul de comodat prevede cedarea spatiului total gratuit.
Sediul social este de tip principal. Sedii secundare nu sunt.
Numarul de metri patrati nu apare niciunde.
SRL-ul meu are sediul social in casa parintilor mei, iar in contractul de comodat pe care l-am facut in timpul infiintarii firmei, suprafata utila data in folosinta firmei este de 30 de mp.
Vreau sa schimb din 30mp in 1.5mp pentru ca lucrez pe computer si nu am nevoie de mai mult spatiu - masa + scaun.
Iar in felul acesta, parintii mei nu vor plati impozit astronomic pe respectiva suprafata, la anul, conform noului cod fiscal 2016.
Intrebarea mea este: actul aditional, prin care facem modificarea suprafetei, atasat Contractului de Comodat trebuie inregistrat la ONRC si/sau ANAF?
Sau sunt suficiente semnaturile parintilor si a mea?
Va multumesc!
P.S. am cautat inainte sa deschid topic si nu am gasit raspuns.
LE: contractul de comodat este intre persoane fizice si mi-a folosit la inregistrarea SRL-ului.
Sunt din Targu Mures si inca nu am inmatriculat masina permanent (are doar nr. temporare).
Cum imi recomandati sa procedez?
Sa platesc taxa auto, inmatriculez masina si abia dupa sa incerc sa o recuperez sau
sa incerc sa inmatriculez masina fara sa platesc taxa (am inteles ca unii au reusit si asa)?
De asemenea, caut pe cineva care sa ma ajute in vederea recuperarii/neplatii taxei. (trimite-ti un mesaj privat, va rog).