teooo
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua.
Am si eu o problema... stau la bloc si in fata geamului meu e o strada inchisa care se termina cu o parcare. In spatele blocului este parc frumos facut cu teren de bachet si chiar e frumos acolo. Cu toate astea, parintii nesimtiti isi tin copilasii tot pe strada, adica fix in fata geamului meu. Copii zbiara, urla fara nici o jena de dimineata pana seara, iar cand vine cate o masina, lucru care se intampla cam la 15 min maxim incepe corul: "Masina!!!" tipa toti copilasii in cor. Si daca nu e suficient mai tipa si desteptii de parinti cat sa se auda pe o arie de 2 km: "Ba, vezi ca vine masina!!! Masina Andrei, nu auzi!". Problema mea este ca am incercat sa vb dragut cu ei si sa ii rog sa isi mute odraslele in spatele blocului pentru ca eu nu mai pot invata si nu mai pot face nimic din cauza lor, iar ei mi-au spus prietenos: "Doamna, traiti intr-un glob de sticla?" Este vreo lege care totusi ii pedepseste pe oamenii astia ca isi tin copii sa se joace in mijlocul strazii cand la mai putin de 1 km sunt 4 parcuri? Sau un program pt liniste? Adica... daca chem politia rezolv ceva sau rezolv doar sa-mi sparga vecinii geamurile ca la cat de rafinati i-am vazut nu m-ar mira sa se ajunga si aici!
Sper sa-mi raspunda cineva.
Multumesc mult