avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate BeF

Activitate BeF

Răspuns la discuția Politia Romana
Dar normal ca martorul care a semnat procesul verbal este de partea lui... dar eu am mai avut un pasager in spate cu mine... el poate fi important?
Răspuns la discuția Politia Romana
SI ce sanse am sa castig... ce a scris el in proces este total neadevarat... :|
Răspuns la discuția Politia Romana
Il pot contesta de la 15 zile de la primire sau la 15 zile de la intocmirea acestuia... Si ce sanse am sa castig?
Răspuns la discuția Politia Romana
Deci un politist m-a oprit , acesta nu s-a legitimat cerandu-mi actele . I-am dat actele iar acesta imi opreste talonul spunandu-mi k roata pe spate a mopedului pe care il conduceam este uzata. Acesta se duce in masina scrie un proces verbal pe care ma pune sa il semnez. Bineinteles ca nu l-am semnat deoarece in proces era trecuta o afirmatie cu totul si cu totul falsa cum , ca asi fi condus cu farurile stinse... farurile mele fiind aprinse non-stop... acesta ia un cetatean de pe strada si il pune sa semneze drept martor... apoi politistul pleaca fara nici o explicatie...:|
Discuție Politia Romana
Salut.

Ieri am fost oprit in trafic de catre un echipaj al politiei rutiere.Domnul politist ma opreste si nici macar nu se legitimeaza ci imi spune "Ce faci ma nu mai vezi?" dupa care imi cere actele la control. Zis si facut il le dau el imi opreste talonul si imi spune ca : "Am sa iti opresc talonul ca ai rotile uzate si nici nu o sa-l mai vezi" . Se duce tipul la masina ii da o amena colegului meu deoarece acesta circula fara casca (tin sa precizez ca , conduceam un moped) iar apoi ma cheama pe mine si imi spune "semnezi procesul verbal" iar eu il intreb "pentru ce sa semnez" el imi spune " Iti dau amenda pentru k ai mers cu farurile stinse " dar eu am mers cu ele pe poziti chiar si in momentul in care m-a oprit acestea ereau pe pozitii deoarece m-am obisnuit sa merg cu ele asa... in fine nu am vrut sa semnez procesul verbal iar acesta pleca cu talonul ... Este acesta un abuz? ce imi sugerati sa fac :(?