buna ziua, ma scuzati ca intervin asa dar am o problema si am nevoie urgent daca se poate de un sfat al cunoscatorilor
pe scurt ..acum a primit prin posta fratele meu o notificare prin care scrie ca dcaa n 24 de ore nu plateste vreo 19 mil pe ultimele 3 luni se trece in procedura de executare silita de urgenta....ce inseamna asta?el a imprumutat pe baza unui credit de nevoi personale
....problema grava e ca taicameu se teme foarte tare sa nu i ia donatia facuta de el...de tata fratelui meu care consta intr un teren pe care are casa si taicameu ..si pe care a inceput si fratemeu sa si faca alta casa....se teme sa nu vrea banca sa sechestreze terenul unde traieste practic si tata...ca nu stiu din ce motiv tampit i a donat terenul..acum problema e ca exista certuri si neintelegeri intre ei si fratemeu refuza sa si plateasca rata.....ratele...ah mai mentionez ca creditul si l a scos impreuna cu sotia lui dar acuma sunt in proces de divort....e vreo posibilitate ca banca sa sechestreze donatia primita de fratele meu...constand in tot ce i acolo?in 24 de ore?
nu s ar putea face nimic?nu stiu ca vrerau macar sa l linistesc pe tata...
va multumesc si ma scuzati pt interventia asta..
Buna ziua
Am si eu niste mari nelamuriri legata de urmatoarea problema, va rog si sper sa mi dati niste solutii sau cel putin informatiile necesare legate de problema sa stiu ce am de facut
Pe scurt problema e urmatoarea:tatal meu a donat un teren fratelui meu prin donatie ca sa si construiasca o casa impreuna cu sotia lui.Dupa un timp fratele meu a construit o parte din casa si simultan si a donat jumatete din terenul primit sotiei lui. Au avut loc cateva neintelegeri dupa care s a ajuns la divort care inca nu i finalizat. Tatal meu isi pune problema terenului donat sa nu fie vandut sau in cazul de fata confiscat de banca deoarece fratele meu impreuna cu sotia lui au scos credit de 5000 euro , din cate stim n au creditat cu pamantul dar problema e ca tatal meu isi face griji sa nu i fie confiscata donatia facuta fratelui meu de catre banca in conditiile neplatirii ratelor la termen. Ar fi posibil?
In al doilea rand avand in vedere motivele expuse mai sus s ar putea face o anulare sau o revocare a actului de donatie initiata de tatal meu?In ce conditii ar avea loc?In instanta sau prin incheiere de act notarial?
Astept raspuns.Multumesc