avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate rodik_simo

Activitate rodik_simo

Răspuns la discuția Candidat decedat votat
Se mai pot contesta voturile primite de candidatul decedat?
Răspuns la discuția Candidat decedat votat
Ce se mai poate face?Exista alta varianta in afara de cea a alegerilor anticipate?Se poate atribui mandatul următorului candidat?Există precedent?Înțelesesem că a mai existat o situație asemanatoare dar nu cunosc detaliile.
Bună ziua!An nevoie de ajutor!
Există posibilitatea anulării voturilor acordate unui primar decedat cu două săptămâni înainte de votare?
Precizez că s a solicitat retipărirea buletinelor de vot dar nu s a putut.
Exista această posibilitate de retipărire cu scoaterea candidatului decedat de pe buletin?
Ar fi fost motiv întemeiat și timp suficient?
Nu știu care sunt termenii legali.

Răspuns la discuția Prelungire CIC
Multumesc pt raspuns.speram sa fi aparut o schimbare...
Discuție Prelungire CIC
Am nascut p data d 8 ian 2013 si am facut cerere pt cic p un an.intrebarea mea este daca m pot prelungi perioada si in c conditii.de asemenea,conform legii care obliga tatal sa ia o luna eu treb sa ma intorc la 11 luni ale copilului?daca eu nu pot prelungi concediul poate sa solicite tatal un an in continuare?sper sa poata cineva sa ma lamureasca.multumesc anticipat.
Stiti cumva daca se poate face recursul la noi, in localitatea de domiciliu? Ca asa noi trebuie doar sa cheltuim pe drumuri fara niciun folos,dupa cum se pare.
Noi practic nu am primit rezolutia procuratorii si asteptam de 3 saptamani .Ni s-a spus ca daca nu o primim sa facem o cerere acolo ca sa ne instiinteze. Daca noi nu am primit-o, mai suntem in termen?
Cum nu constituie infractiune, atata timp cat individul a distrus un bun care nu-i apartine? Noi facem recurs la procuratura? Ce reprezinta de fapt? O cerere in care noi spunem faptele sau cum?
Buna seara,
Am incheiat in vara anului 2009 un antecontract la notar prin care am vandut un cap tractor (tir)primind un avans de 1000 euro iar beneficiarul trebuia sa-l achite pana in luna noiembrie.Acesta nu a respectat clauzele antecontractului si am apelat la un executor judecatoresc pentru a ne recupera banii sau bunul in cauza.In vara anului 2010, prin demersurile executorului s-a descoperit ca respectivul nu avea in proprietate bunuri mobile sau imobile dar, am gasit si tirul taiat in curtea unei terte persoane. Executorul a facut o sesizare catre politia Tg.Jiu ca am gasit tirul taiat si ca este "degradat" 100%.Politia a realizat un dosar si l-a trimis catre procuratura.Doar ca. acestia au hotarat neinceperea urmaririi penale. Ce trebuie sa facem noi? De ce s-a dat neinceperea urmaririi daca noi nu mai putem recupera banii iar bunul respectiv este practic irecuperabil,distrus complet.Oare greseala vine de la sesizarea executorului ca este degradat si nu distrus? Practic el a incadrat fapta la "infractiune de degradare". Ce putem face? Facem recurs catre procuratura si explicam ca bunul nu este degradat ci distrus sau trebuie reincadrata fapta de catre executor?
In drept,imi intemeiez actiunea pe dispozitiile art.104 alin.3 pc.2 leg 108/2007