Buna ziua!Dupa cum am sugerat in titlu,ceea ce ma intereseaza este sa pot afla daca este posibil ca in certificatul de nastere all fiicei mele,in care nu este inscris numele tatalui,poate fi trecut numele sotului meu,care nu este tatal bilologic,dar cu care a crescut de la varsta de 2 ani,varsta ce o avea fiica mea in momentul in care ne-am casatorit.In timpul casatoriei,care este deja de 10 ani am mai avut un fiu,care acum are deja 5 ani si continuam sa traim toti 4 impreuna...Daca au trecut deja 10 ani de cand suntem casatoriti si fiica mea,care are deja 12 ani si jumatate,considera ca sotul meu este tatal ei,mai este necesar tot procesul de adoptie a ei de catre sotul meu???Specific ca fiul nostru are inscrisi ambi parinti in certificat si poarta numele de familie al tatalui,care este si al meu in urma casatoriei.La fel voiam sa aflu daca este posibil ca fiica mea,in cazul in care sotul meu nu poate fi trecut ca tata,poate sa-si schimbe numele in cel care il avem noi,ceilalti trei membrii ai familiei?Adaug ca,de aproape 8 ani locuim in strainate si imi este aproape imposibil sa gasesc raspuns la aceste intrebari pe alta cale decat via internet...Multumesc anticiat!Claudia C.S.