avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate bebedavid

Activitate bebedavid

Am o poveste mai complicata dar sper sa primesc un raspuns din partea d-vostra.Pe scurt , l-am cunoscut pe sotul meu in 1999,ne-am casatorit in anul 2002,dar casnicia nostra nu era chiar pe roze,asa ca in 2004 am ajuns la divort,divort care nu s-a finalizat deoarece la insistentele sotului am hotarit sa ne mai acordam o sansa. Am mai ramas impreuna inca 1 an,dupa care ne-am despartit,dar fara a divorta.Apoi am avut o relatie cu un alt barbat si am ramas insarcinata,dar m-am despartit si de acesta.Cind eram insarcinata in 3 luni,m-am impacat cu sotul meu iar el a acceptat sa recunoasca copilul,desi stiia foarte bine ca nu este copilul lui.Am uitat ca precizez ca locuim intr-un apartament care este proprietatea parintilor mei , si la care sotul meu are pretentii,acum ca am ajuns din nou la divort.Deci,ma ameninta ca daca nu-i dau jumatate din valoarea apartamentului ma reclama ca l-am inselat si l-am pacalit sa recunoasca un copil care nu este al lui.Va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate