sunt salariata intr-o institutie publica din 1998.
la inceput 7 luni am lucrat cu jumatate de norma.
apoi am fost incadrata pe norma intreaga pe perioada determinata.
in 2000 am fost incadrata pe perioada nedeterminata.
in 2005 am intrat in concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani.
intre timp (iunie 2007 am promovat examenul de licenta) am terminat o facultate de lunga durata (de administratie publica).
in sept 2007. am reluat activitatea dupa expirarea celor 2 ani.
cand m-am intors am fost incadrata ca orice persoana care vine pentru prima data intr-o institutie publica.
dupa o luna si jumatate am fost incadrata pe studii superioare inspector asistent treapta III (precizez ca inaite de a intra in concediul de crestrea copilului.... eram referent asistent-deci din 1998 si pana in 2005 nu am obtinut decat o singura treapta).
se mai poate face ceva pe perioada din urma? (precizez ca nu am primit niciodata nici un fel sanctiune) iar calificativul cel mai mic obtinut in toti acesti ani a fost "bun")
in conditiile in care colegi care au venit mult in urma mea au obtinut si au si azi incadrari mult superioare mie, cu toate ca au terminat colegii de 3 ani si asta dupa ce am revenit eu la servici.
cine are posibilitatea sa revina asupra "nepropunerii mele" voite a sefului meu si implicit a directorului din acea perioada?
in functie de rapunsul dumneavoastra as mai avea o intrebare sau nu.
in speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat, va mulrumesc