avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
Forum Activitate LillLee

Activitate LillLee

buna! ma numesc lili si as avea si eu o problema dak se poate sa ma ajutati va rog. Astazi mi s-a comunicat k ma concediaza, concedierea venind in urma faptului k 2 sapt am sta acasa neplatiti pt k am avut controale de la DSV.SANEPID si OPC,si pt k s-au gasit nereguli ne-au inchis pe o perioada de aproape 2 sapt.astazi ne-au anuntat pe 3 dintre angajati k o sa ne dea afara pt k nu mai avem vanzari mari si o sa fie mai putin pe o tura.Mentionez ca sant vanzatoare la fast food si sefu nostru este turc.Am citit pe net k este obligat sa ne acorde 15 zile lucratoare preaviz, in caz contrar trebuie sa ne plateasca o indemnizatie egala cu un salariu,problema e ca sefu nici nu a vrut s aauda de asa ceva , a inceput sa urle si ne-a zis k ne da afara si gata fara nici o discutie si nu ne da nimik.intrebarea mea este ce as putea sa fac????as vrea sa fac o sesizare dar nu stiu unde k are si multe influente aici in tim si da spaga si a scapat cu fata curata de fiecare data. Ce sa fac??// va rog ajutati-ma cu un raspuns,multumesc mult