avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters95064

Activitate ContSters95064

Nu am fost pana acum chemat in fata instantei , deci nu cred ar fi cazul sa fie prea tarziu , daca o sa fiu inc. o sa ma prezint bineinteles , si ca sa fiu cumva anchetat nu e normal sa fiu anuntat oficial , o citatie ceva de genu' nu ?
de ce spuneti ca ar fi prea tarziu ?
daca eram acuzat atat timp cat am mai discutat cu ofiterii de la diicot...imi spuneau si ei despre ce e vorba nu ? cand am sunat ultima oara i-am intrebat daca-mi trebuie un avocat si mi-au raspus ca nu , ca am facut o intelegere la inceput si ei se tin de cuvant ... sunt niste oameni deosebiti chiar daca multa lume-i judeca ...va multumesc pentru ajutor si sper sa nu mai am nevoie de ajutoru vostru niciodata :d
Am raspuns deja la toate intrebarile astea , e posibil ca procesul sa fi inceput si sa fiu citat ca martor ?
Drogurile de la el le-am procurat si erau pentru consumul meu propriu , pai luna urmatoare ofiterii mi-au spus ca am avut noroc si ca o sa scap cu o amenda administrativa , le-am spus ca plec din tara si au fost de acord , nu am primit nicio citatie nimic cat timp am fost in localitate , procurorul in seara respectiva mi-a spus daca ma mai prinde o data o sa fiu mancat ...s-a intamplat acum cateva luni ....nu am primit nicio citatie nimic pana in momentul de fatza
Ce as putea sa risc , avocat nu mi-am angajat , am tinut legatura cu ofiterii cat de cat des ...ce se poate intampla daca nu ajung acasa , se poate sa-mi dea mandat international sau ceva de genu ?
Buna ziua nu am antecedente penale sau alte chestii , am fost prins in urma unui flagrant , cu 2,5 gr de marijuana , amicul meu era dealer si cred ca flagrantul a fost facut pentru el , am fost la diicot , am dat declaratii , mi s-a spus ca nu am nevoie de avocat . Pe urma a venit procurorul si mi-a spus ca nu-mi face nimic tura asta , ca am fost cooperant dar amicului meu i-au dat 29 de zile pentru 40 de gr. Pe urma am fost sunat de catre ofiteri si timp de o luna am colaborat cu ei ....eu sunt plecat din tara . zilele astea am sunat si mi s-a spus sa vin acasa in curand nu stiu cand o sa-mi zica ei , eu nu am posibilitatea sa plec de aici momentan , ce risc ? nu mi s-a dat nicio citatie , nu mi s-a dat nimic nu am fost dus in fata parchetului a 2-a zi , nu am mai fost chemat sa vb cu procurorul ...ce trebuie sa fac ? chiar am colaborat si e de aici cat timp am fost plecat .. faza e ca amicul meu a declarat in fata instantei ca eu l-am fortat sa vanda unor agenti sub acoprerire , dar nu a fost asa ...va rog ajutati-ma