avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Activitate costelo76

Activitate costelo76

Zilele trecute mi-am luat o teapa de cca 13 ron de la un supermarket. Am cumparat mancare la caserola si m-am trezit acasa culmea dupa ce am mancat , ca am platit ce nu mancasem .Acu ce sa fac , sa chem politia , sa-i dau in judecta ce rost are.
Oricum in cazul meu , reletat acu ceva timp, nu s-a mai intamplat nimic. Politia nici nu a vrut sa ia la dosar hartiile ca Auchanul nu se mai constituie parte civila cica ma chema ei . Acu se face ancheta de dragul cui si pentru cine????
Dar cea mai tare faza e ca , casiera a dat in judecata Auchan-ul . Cica nu ar fi trebuit sa o angajeze ca are probleme cu capul ( de sanatate):stunned:
Nici nu stiu, dar nu cred ca are prea mare importanta.Absolut toata marfa a sost pusa pe banda si trecuta pe la casa, si ce marfa : tetine, suzete , biberoane chestii pentru copii.:">
Marea problema este cum sa fac sa iasa cu amenda administrativa si NU penala#-o
costelo76 a scris:

Da , casierul are mai multe probleme , e persoana cu handicap fizic , acu un an a facut o operatie pe creier avea tumoare , a stat si in coma , ......
A fost platita integral suma si Auchan-ul nu se mai constituie parte civila.
A fost sesizata sectia 13 si au luat la dosar declaratia pazei+ declaratia mea si sotiei + constatarea lor
Ce e mai nasol ca am fost inpreuna cu sotia , insarcinata in 6 luni
Ce ma streseaza este sa nu-i dea sotiei cazierul patat :worthy:
Am inteles ca o sa am o discutie cu procurorul , cum sa procedez ,#-o

Am uitat sa precizez ca amandoi suntem la prima abatere, nu am mai avut treba cu Politie de nici un fel.
Da , casierul are mai multe probleme , e persoana cu handicap fizic , acu un an a facut o operatie pe creier avea tumoare , a stat si in coma , ......
A fost platita integral suma si Auchan-ul nu se mai constituie parte civila.
A fost sesizata sectia 13 si au luat la dosar declaratia pazei+ declaratia mea si sotiei + constatarea lor
Ce e mai nasol ca am fost inpreuna cu sotia , insarcinata in 6 luni
Ce ma streseaza este sa nu-i dea sotiei cazierul patat :worthy:
Am inteles ca o sa am o discutie cu procurorul , cum sa procedez ,#-o
Salut, am nevoie disperat de un sfat.#-o
Am pus toate produsele din carut pe bande de la casa. Casiera nu a scanat toate produsele.Le-am pus in pungi am platit cet era pe bon si am dat sa plecam cand am fost opriti de un agent de paza pentru controlul bonului.
S-a constatat ca pe bon aveam mai putine produse decat in pungi.
A venit politia , a urmat declaratii , procedura standard.
Am fost acuzat de furt sau eventual complice ca am fost in colborare cu casieru.
Suma este de cca 500 ron pe care o voi plati astazi pentru recuperarea bunurilor retinute de agenti de paza. Au zis cai mai bine, ca cica nu s-ar mai constitui parte civila Auchan-ul in proces.
Sun disperat sa nu am cazier judiciar dupa acesta tampenie , Imi trebuie cazierul nepatat la serv.Va rog sa ma ajutati cu un sfat.:sorry: