asi dori sa stiu cum trebui e sa procedez daca mi-a expriat perioada de 2 ani de zile aferenta concediului maternal pe data de 01.07.2009 si la munca nu mai vrea sa ma primeasca pe motivul ca nu poate sa mai aiba inca o angajata, lucrez sau mai bine spus lucram in notariat, iar cand s-a pus problema intoarcerii mele la munca mi-a spus ca acum ,,datorita crizei financiare,, nu mai poate sa aiba trei angajati, fiindu-i suficienti doar 2.Solutia data a fost sa imi incheiei contractul de munca sau somajul(desi despre acest lucru nu mi-a spus prea multe).Stiu ca exsta obilgatia sa ma tina la munca 6 luni dar ce sa fac daca zice ca ,,nu poate,,.Care e calea legala, cum trebuie sa procedez?Pot beneficia de somaj?UNde sa raportez abuzul pentru ca nu mi se pare normal ca dupa doi ani sa nu am unde sa ma mai intorc iar legea sa ii dea sansa de castig...
Va mutumesc si astept raspunsul cat mai urgent pentru ca timpul trece si ma tot amana sa vb cu d.na contabila.. la somaj..etc...acum...ca nu stia ca trebuie sa ma intorc la munca acum l-a gasit interesul pentru situatia mea.?!