avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate mikaspk

Activitate mikaspk

Cred ca aveti dreptate.M-am panicat si m-am gandit prea departe.Pana acum nu am avut probleme am platit in fiecare luna la timp si a fost bine .luni am sa merg la o banca sa intreb de formular si mai departe vom vedea ce se va intampla.
multumesc foarte mult pentru raspuns.
si as mai avea o intrebare :in instanta va conta cat de putin faptul ca banca nu a avut nici un prejudiciu ,pentru ca el a platit in fiecare luna rata si faptul ca a fost inselat si i s-au furat banii?
buna ziua
am mare nevoie de un sfat ,orice.
ca sa intelegeti am sa povestesc pe scurt care este problema:in urma cu 2 ani prietenul meu a facut la o banca un credit cu acte false(avea mare nevoi de bani si la momentul respectiv a vazut in acest credit o solutie fara a se gandi la consecinte).cineva l-a ajutat cu actele in schimbul unei parti din creditul pe care urma sa-l ia,practic tipul s-a ocupat de tot,prietenul meu doar a mers la banca si a semnat,a ridicat banii iar cand a iesit din banca banii i-au fost furati.va dati seama ca nu putea sa mearga la politie si sa spuna ca i s-au furat banii asa ca s-a ales cu un credit pe 8 ani si o rata de aproape 200 de euro pe luna.Pana acum nu a avut nici un fel de problema cu banca ,si-a platit rata la timp si totul a fost bine .Acum cateva zile a primit acasa un plic prin care i se cere sa mearga la banca pana pe data de 31 martie pentru reactualizare datelor (ordonanta 9/2008 data de bnr).Trebuie sa mearga la banca si sa completeze un formuar cu toate datele inclusiv cele legate de locul de munca,se vor face verificari si se va descoperii probabil ca sunt niste acte false.
intrebare mea este ce se va intampla in momentul in care se va descoperii tot si ce risca prietenul meu?
multumesc si va rog nu ocoliti mesajul meu