avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate aynee_0n3

Activitate aynee_0n3

Răspuns la discuția divort.urgent
si mie mi se pare la fel de inuman. ideea este ca mama si-a gasit pe altcineva si nu o mai intereseaza cat de afectat este copilul. chiar a dus copilul si la parintii amantului, a iesit de foarte multe ori cu amantul si cu copilul. ma intereseaza foarte mult ce sanse exista ca baiatul sa ramana cu tatal. ce anume inseamna "interesul suoerior al copilului "?
atat tatal cat si mama isi doresc custodia copilului. ma intereseaza daca se tine cont de dorinta copilului in ceea ce priveste acordarea custodiei. deoarece copilul isi doreste sa ramana cu tata lui.
deci..ea nu si-a neglijat nici copilul si nici caminul. probabil ca sansele ca tatal sa obtina custodia copilului sunt reduse.garsoniera o avea inainte de a o cunoaste pe ea. insa a vandut-o ca sa cumprere apartamentul.la achizitionarea apartamentului a participat si ea, dar intr-o mai mica masura.
Discuție divort.urgent
scriu aici pentru ca am nevoie de un sfat...poveste este urmatoarea: el este insurat cu ea de 12 ani. El este mai mare decat ea cu 12 ani.Acum 5 ani au adoptat un copil. Au un apartament cu 4 camere impreuna. Ea a gasit pe altcineva si a cerut divortul, insa nu in mod oficial (nu a inaintat actele,doar l-a anuntat) . Vreau sa stiu daca exista posibilitatea ca ea sa ramana cu casa.Mentionez ca in mometul in care s-au casatorit ea nu avea nimic, nici casa, nici masina.El avea o garsoniera. De asemenea vreau sa stiu, daca exista vreo pos ca copilul sa ramana cu tatal. Mama si-a gasit pe altcineva.Are o relatie cu acel altcineva de circa 2 ani.Sotul detie probe in legatura cu infidelitatea: poze cu cei doi. Ma intereseaza daca acestea sunt suficiente.Care sunt sansele ca copilul sa ramana la el?
As dori de asemenea numele unui avocat bun care se poate ocupa de acest caz. multumesc anticipat!