avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters95382

Activitate ContSters95382

Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Buna dimineata....
Cand e dispozitie de incasare se scrie la scopul incasarii " aport administrator" si cand e vorba de disp. de plata din caserie se scrie " retur aport administrator" .
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Nu semnez nimic,niciun stat de plata si nici seful...persoana respectiva semneaza, face totul , nu e tare de tot ??? :D
Cam asta e si motivul pentru care am ajuns sa scriu aici, :( nu e nicio o treaba serioasa acolo ....doar ca am eu de lucru si sunt platit pt asta.
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Eu nu semnez acolo decat factura si chitanta care o emit, in rest nimic...state de plata ,registre,etc., nu semneaza seful niciunde...am scris asa ... doar teoretic semneaza.
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Exact nu stiu ca nu le completez eu, dar stiu ca e scris ca se face o dispozitie de plata din caserie, e trecut numele asociatului, functia lui, scopul platii ( aici se trece "conturi curente", dar nu sunt sigur ca e asa ) semneaza casierul ( adica eu :slap:,dar nu e semnatura mea acolo ), semneaza seful de primire a sumei,data , suma,stampila si cam atat. Eu stiam ca trebuie adusa chitanta pentru sumele scoase. La fel se face si cand se fac salariile, la scopul platii se trece salar luna x si suma, semneaza salariatul si gata,
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Nu...Cand soldul din reg. de casa ajunge spre 5000 lei...cat e limita,cred...se face o dispozitie de plata catre asociat, adica el scoate suma respectiva din caserie si soldul scade. In caz ca vine in control sa nu gasesca de ex.4500 lei in acte si mai putin/mult in caserie.

Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Chei de la magazin avem 3 persoane....eu, seful si persoana care se ocupa de contabilitea primara,care si vinde cand nu sunt eu in magazin, elibereaza facturi si chitante...cand e cazul, si nici nu e angajata . Eu eliberez facturi si chitante, dar de intocmirea registrelor de vanzari, cumparari , reg. de casa, dispozitiile de plata , se ocupa persoana respectiva. Apropo....care e regula cu dispozitia de plata catre asociatul unic....deci se face dispozitie de plata de 2500 lei si gata se scade soldul ? nu trebuie aduse chitante pentru suma aia de 2500 lei ?
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
In cazul in care semnam ceva....proces-verbal, inventar....acesta trebuia inregistrat in contabilitate la data semnarii lui ?? ma gandesc ca poate imi face acuma un proces verbal cu data angajarii mele cu semnatura mea falsa.

Va multumesc tuturor pentru informatiile si sfaturile oferite, poate ma sperii degeaba si nu o sa am probleme cand o sa vreau sa plec de la firma respectiva. Desi nu cred ca seful meu mi-ar face probleme la plecare deoarece el este mult mai raspunzator decat mine in ceea ce priveste activitatea societatii si nu cred ca si-ar dori probleme si mai mari, dar am vrut sa stiu ce se poate intampla.

Daca mai are cineva sfaturi, idei...le primesc cu cea mai mare placere. Va doresc sa aveti sanatate si succes in activitatile care le desfasurati.
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Compromisurile care le-am acceptat au fost cu scopul de a-mi pastra locul de munca si de a face firma sa functioneze. Se stie ca in ziua de azi nu prea rezisti daca lucrezi legal.
Dar pana la urma....oare ma agit degeaba ? sa fie chiar atat de mare problema ?
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Scuze....NU le-am semnat niciodata. Pai tocmai din acest motiv am deschis aceste discutii, mi-e frica sa nu se ajunga prea departe cu treburile astea si imi pregatesc o demisie, si ma gandeam cu ce ma poate ameninta, ce piedici imi poate pune. Sefului n-o sa-i convina deloc plecarea mea si o sa incerce fel si fel de smecherii, m-a implicat prea mult in afacerea lui si mi-e cam teama de urmari.
Răspuns la discuția gestiune firma en-gros
Eu am semnat doar contractul de munca....nimic altceva. Liste de inventariere de la fiecare sfarsit de an se fac...dar le-am semnat niciodata.