avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate Amyina

Activitate Amyina

Urmand sfatul dvs. am fost la Politie, dupa ce in prealabil am fost la un doctor ce a putut certifica faptul ca am refuzat internarea pe motiv ca loviturile primite au fost relativ superficiale. de asemenea, am facut si un tomograf pentru a avea o analiza si mai amanuntita - asa stau si mai linistita....., si rezultatele au fost incurajatoare, daca se poate spune asta.....traumele nu necesita ingrijiri medicale, chiar daca medicul ce ma consultase dupa accident a spus ca este obligatorie internarea. La Politie am dat o declaratie prin care sper sa il fi ajutat pe baiat. - 1. ca nu am avut nevoie de ingrijiri medicale ce sa depaseasca o zi, nu doresc sa depun plangere, nu am pretentii materiale. Acum sa vedem daca e suficient.
Referitor la ce a spus d-na Avocat, culpa ii apartine tanarului si nu i-a iesit consum de alcool. Va multumesc tuturor, pentru ca ati ajutat 2 persoane nu numai una :)
...Oameni ca voi ma fac sa imi doresc sa mai fac o facultate,...de drept
O zi excelenta si fara necazuri
Va multumesc foarte mult!
CHIAR IMI PARE RAU DE PUSTI......SI MI-AS DORI SA IL AJUT.
alcoolemie 0.0000 :) am avut mare noroc si clar ca data viitoare voi intreba daca berea are alcool sau nu inainte sa o gust. vroiam insa sa va mai intreb ceva. pe instiintarea de la Politie apare un aspect legat de intocmirea de dosar penal tanarului ce m-a accidentat. e disperat si nu stie cum sa procedeze. in cazul in care nu am beneficiat de zile de spitalizare si nu am nici un fel de trauma tot va fi cercetat? ii va ramane ceva la dosar?
referitor la alcoolemie - sa se afle cu exactitate momentul recoltarii probelor biologice si mai ales sa vedeti daca o recalculare a alcoolemiei o poate face sa fie sub 0.08 - cei de la IML au o metoda matematica de calcul a alcoolemiei retroactiv, luand in calcul mai multi factori. in general avantajul dvs. ar trebui sa fie cel legat de momentul producerii accidentului, si faptul ca in timpul ce a trecut din acel moment pana la recoltare sa fi facut alcoolemia sa fie pe curba ascendenta. concluzia ar trebui sa fie ca in momentul producerii accidentului alcoolemia sa fi fost sub limita de 0,8.
de asemenea fuga de la locul accidentului sa fi fost motivata cumva - cineva din zona l-a amenintat pt ca a adus daune stalpului.....nu stiu ce sa zic. fuga ar trebui motivata de o alternativa din care ar fi reiesit violenta - a fost amenintat sau aspectul legat de aventualitatea de a face un infarct de frica - poate declaratia unui cardiolog ca s-a prezentat la spital dupa accident....De asemenea sa verificati cat timp a trecut de la accident pana la recoltarea probelor. legea spune ca trebuie sa se faca in maxim 30 de minute. luand in considerare frga de la locul accidentului este posibil ca rezultatele sa nu fie exacte.
am discutat cu un doctor si mi-a explicat ca urmele de alcool sunt practic inexistente in 50 ml de bere cu 4,5 %, si mai ales dupa 2 ore. alcoolemia tine de greutate, de sex, de timpul de ingerare, de mancarea consumata. mi s-a spus ca nici macar nu ajunsese in sange....acum sa astept sa vad ce se intampla.
eu mizez pe faptul ca trecusera 2 ore si ca intre timp mancasem si nu fusese decat o cantitate infima de alcool. nu sunt bautoare, dar se pare ca atunci cand te loveste ghinionul....
Am fost victima unui accident rutier, fiind tamponata din spate, vinovatul fiind un tanar. Din cauza faptului ca am suferit un traumatism cranio-cerebral am fost dusa la spital. Intrebarea mea este urmatoarea cu o ora si jumatate inaintea producerii accidentului am consumat in jur de 50 de grame de bere - adica 3 guri- la ziua unei colege. credeti ca aceste urme vor iesi la aproape 2 ore de la accident la proba de sange? si daca iese foarte putin mi se retine si mie carnetul? care este procedura in acest caz? va rog dati-mi si mie un raspuns in aceasta directie.
Multumesc!