avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate giulya

Activitate giulya

Răspuns la discuția datorie - am imprumutat pe cineva
asta cam asa e... va multumesc mult.
buna seara,
am si eu o pb...acum o saptamana am dat niste bani imprumut la o cunstiinta, cateva sute de lei si era vorba ca sambata mi-i da inapoi. problema e ca de sambata nu mai rasp la tel, mesaje, nimic...#-o oare daca as depune plangere la politie as rezolva ceva? martor cum ca i-am dat am si am si msg de la pers respect in care imi cere... va rog mult rasp.
Răspuns la discuția western
am incercat sa vb cu el si nu ne intelegem nici cum. i-am propus sa-i platesc in rate 100-200, cum pot si nu vrea. mi-a spus sa-i dau pana maine daca nu merge la politie. eu nu am posibilitatea sa-ii dau toti odata. va rog spuneti-mi la ce as putea sa ma astept. probleme grave?
Discuție western
buna. am si eu o problema....acum ceva timp am cunoscut pe internet o persoana (cetatean strain stabilit momentan in suceava) tot am vb si am ajuns sa ne cunoastem mai bine. el mi-a propus sa merg in suceava sa ne intalnim. i-am spus ca momentan nu stau foarte bine cu banii si mi-a trimis el 500 lei prin western, de drum. asta se intampla saptamana trecuta. de la data cand mi-a trimis banii pana in data cand trebuia sa plec a intervenit ceva (a murit un prieten) si am cheltuit banii si nu am mai putut merge. omu' mi-a tot trimis azi mailuri ca daca nu ii dau banii inapoi pana luni (13 iul),ma da la politie si la interpol. problema este ca momentan nu am de unde sa fac rost de bani sa-ii dau inapoi mai ales intr-o zi,nu am cum. i-am explicat frumos ce si cum si el tot cu asta o tine ca ma da la politie si la interpol. intrebarea mea e: am motive serioase sa imi fac griji. voi avea probleme mari? va rog spuneti-mi ce as putea face. va multumesc :(